[Audi Cabrio] by wysio 2.6 v6 99R
hehe jak zobaczyłem swoją to się śmiałem że będą siostrami w lubelskim , ale niestety to nie jest ten samochód mój jest z 99r ma silnik 2.6 i to jest ta różnica środeczek też mam zlekka inny pod względem dekorów .
Ale na pierwszy rzut oka są prawie takie same .
Tamta jest na sprzedaż , więc pewnie nie spotakmy się wletnim sezonie a fajnie bybyło dwie takie same lale postawic gdzieś obok siebie <ok>
Oj tam oj tam hardkorowy odrazu :mrgreen:wysio pisze:nie w tym rzecz , poprostu chcę mieć jakiś ślad z tego jakie auto jest po zakupie i co z nim jestem wstanie zrobić <ok>gornik pisze:Wysio nie wytrzymał ciśnienia
Nie jestem aż tak hardkorowy jak Harry , ale każdą zmianę będę chciał zrobić z gustem zobaczymy co z tego wyjdzie :mrgreen:
Wal do Słonika To taki nadworny polernik forumwysio pisze:GSF pisze:Kto będzie ci robił polerke?? może i swoje bym podrzuciłwysio pisze:4x108 i 9,5 cala szerokie idą do polerki
co do polerki to Atlas dał mi namiary na kogoś z forum kto może się podejmie odnowienia rantów . A jak nie to będe szukał gdzieś dalej .
Ładna sztuka... oj ładna
Wracajac do tematu to calkiem fajne Cabrio i drugie na naszym forum z czerwonym dachem. Wysio zapodaj lepsze fotki bo te komorkowe to nie sa zbyt rewelacyjne. Sharpery miażdżą rantem.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 21:56 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
Może i wcześnie ale zrobiłem sobie mały prezent pod choinkę , ze zmian stylistycznych w aucie do pełni szczęścia brakowało mi własnie takich lusterek udało się zakupić ori lusterka z rs2 jak na zdjęciu na stronie 1 (czekam na paczkę mam nadzieje , że dotrą całe i zdrowe ) .
Ponadto jestem na etapie poszukiwnia śrub do shaperów ( gdyż te ozdobniki zostały wyrzucone ) i mam mały problem ze znalezieniem owych imitacji śrub lub samych śrub , ale mam nadzieję że z pomocą ludzi uda mi sie coś namierzyć , ponadto auto ma się zbliżyć do ziemi i także szukam słusznego setup-u aby to zrobić <ok>
Ponadto jestem na etapie poszukiwnia śrub do shaperów ( gdyż te ozdobniki zostały wyrzucone ) i mam mały problem ze znalezieniem owych imitacji śrub lub samych śrub , ale mam nadzieję że z pomocą ludzi uda mi sie coś namierzyć , ponadto auto ma się zbliżyć do ziemi i także szukam słusznego setup-u aby to zrobić <ok>
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 21:54 przez wysio, łącznie zmieniany 1 raz.