[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
Ja tam właściwie obojetnie z jakim silnikiem to na codzień toczę się a nie śmigam samochodem, po autostradzie też latam 130-140 więc mi obojętne jak w łuku autostradowym Coupe przy 200km/h sobie poradzi
Jeszcze do teraz, gdy Coupe latałem na codzień to tak średnio mi robota z nią szła, ale teraz gdy już wiem, że to będzie samochód na lato i znajduję na mody kasę, a jak już tak idę, to jak dla mnie lepiej latać samochodem wolniej ale coś w nim mieć, niż szybciej i z czegoś rezygnować. Bez pośpiechu i stresów, aira kupię na zimę lub wiosnę - ze swapa w coupe i tak zrezygnowałem (będzie clean ng) bo to za dużo paliwa do wlania jakby latać i coupe turbo i v8 - ale air... jeśli chodzi o zawias to chyba nic fajniejszego ludzie nie wymyślą
Jednak co kto woli. Tobie już mało co zostało do zrobienia w samochodzie.. mi więcej. Felgi na lustro, soczewki.. tym się zajmę.. ale air.. ah ten AIR!
Jeszcze do teraz, gdy Coupe latałem na codzień to tak średnio mi robota z nią szła, ale teraz gdy już wiem, że to będzie samochód na lato i znajduję na mody kasę, a jak już tak idę, to jak dla mnie lepiej latać samochodem wolniej ale coś w nim mieć, niż szybciej i z czegoś rezygnować. Bez pośpiechu i stresów, aira kupię na zimę lub wiosnę - ze swapa w coupe i tak zrezygnowałem (będzie clean ng) bo to za dużo paliwa do wlania jakby latać i coupe turbo i v8 - ale air... jeśli chodzi o zawias to chyba nic fajniejszego ludzie nie wymyślą
Jednak co kto woli. Tobie już mało co zostało do zrobienia w samochodzie.. mi więcej. Felgi na lustro, soczewki.. tym się zajmę.. ale air.. ah ten AIR!
no własnie miałem robic UP-a ale nie bardzo szło sie zebrac...
do wymiany w ostatnim czasie czesci eksploatacyjne, płyny, olej filtry...
hamulce przód (kloce Textar + przewody elastyczne)
Sworzeń lewy, koncówka drązka prawa, przegub+ osłony
Kupiłem niedawno amorki mts do przodu w promocyjnej cenie ( dla Stanisława ) przydały by sie jeszcze springi -80
własnie sie montują, auto odbieram jutro.
wymieniłem reduktor bo mi audik zaczął palic 15l gazidła. (teraz pali 11-11.5 ale jeszcze lambda do zmiany)
rozrusznik tez wymieniłem bo zaczął rzęcholic...
cos tam jeszcze było ale nie pamietam wiecej grzechów....
a, ori kołpaczki kupiłem bo mnie stal wqurwiała. jest wiele lepiej.
musze jeszcze zrobic postojówki na wzór tych co ma Ezumaru .
niedługo pyknie na liczniku 200 000 (teoretycznie )
przez 2,5 roku zrobiłem 70 000km. biorąc pod uwage fakt iz auto ma 18 lat, to gdybym go uzytkował od początku to wtym momencie było by jakies 500 000km :shock:
Toż to istny wół roboczy, nie dupowóz...
W najbliższą sobote jade do Juga007 na "rezanie"... :mrgreen:
moze uda nam sie zamontowac elektryke szyb na przód.
PEACE AND GOOD LUCK <pijaczek>
do wymiany w ostatnim czasie czesci eksploatacyjne, płyny, olej filtry...
hamulce przód (kloce Textar + przewody elastyczne)
Sworzeń lewy, koncówka drązka prawa, przegub+ osłony
Kupiłem niedawno amorki mts do przodu w promocyjnej cenie ( dla Stanisława ) przydały by sie jeszcze springi -80
własnie sie montują, auto odbieram jutro.
wymieniłem reduktor bo mi audik zaczął palic 15l gazidła. (teraz pali 11-11.5 ale jeszcze lambda do zmiany)
rozrusznik tez wymieniłem bo zaczął rzęcholic...
cos tam jeszcze było ale nie pamietam wiecej grzechów....
a, ori kołpaczki kupiłem bo mnie stal wqurwiała. jest wiele lepiej.
musze jeszcze zrobic postojówki na wzór tych co ma Ezumaru .
niedługo pyknie na liczniku 200 000 (teoretycznie )
przez 2,5 roku zrobiłem 70 000km. biorąc pod uwage fakt iz auto ma 18 lat, to gdybym go uzytkował od początku to wtym momencie było by jakies 500 000km :shock:
Toż to istny wół roboczy, nie dupowóz...
W najbliższą sobote jade do Juga007 na "rezanie"... :mrgreen:
moze uda nam sie zamontowac elektryke szyb na przód.
PEACE AND GOOD LUCK <pijaczek>
Bronek27, moze wpadne, na razie nie chce sie okreslac...
amorki pierwsza klasa, juz na aucie.
fajne odczucie, troche nizej jest i twardo sie zrobilo :mrgreen: , na poprzecznych nierownosciach jezdni fajnie bimbaly skaczą
audi w koncu prowadzi sie jak po sznurku <ok> mozna połykac zakrety.
zdjecia zrobie jak ogarne troche auto....
amorki pierwsza klasa, juz na aucie.
fajne odczucie, troche nizej jest i twardo sie zrobilo :mrgreen: , na poprzecznych nierownosciach jezdni fajnie bimbaly skaczą
audi w koncu prowadzi sie jak po sznurku <ok> mozna połykac zakrety.
zdjecia zrobie jak ogarne troche auto....
żyje, jezdzi, tankuje, Znowu jeżdzi, znowu tankuje
w grudniu 200k stuknelo ( na liczniku o3wiście )
w sumie to juz 205k jest na blacie. nic nowego sie raczej nie dzieje. Stoi na polu 24h, pali bez zarzutu, spalanie w zimie miasto 12-13l
Załozyłem, a raczej jugo007 zalozył elektryczne szybki do przodu, jeszcze na starym roku, bylismy u Świstaków, przywiozłem blotniki przednie w elstra cenie, zawiasy przednie, i kilka innych pierdóek, rurek i przewodów, które wpadna jak bedzie cieplej
a, no i moja Kochana sprawiła Mi przedwczesny prezent na urodziny Funkiel nówka radyjko kaleSONY :lol: toz to jutro moja 18-tka 8-)
foty po imprezie...
szukam jakichs 16tek na lato....
w grudniu 200k stuknelo ( na liczniku o3wiście )
w sumie to juz 205k jest na blacie. nic nowego sie raczej nie dzieje. Stoi na polu 24h, pali bez zarzutu, spalanie w zimie miasto 12-13l
Załozyłem, a raczej jugo007 zalozył elektryczne szybki do przodu, jeszcze na starym roku, bylismy u Świstaków, przywiozłem blotniki przednie w elstra cenie, zawiasy przednie, i kilka innych pierdóek, rurek i przewodów, które wpadna jak bedzie cieplej
a, no i moja Kochana sprawiła Mi przedwczesny prezent na urodziny Funkiel nówka radyjko kaleSONY :lol: toz to jutro moja 18-tka 8-)
foty po imprezie...
szukam jakichs 16tek na lato....