Korzystając z okazji jako że z grubsza umyłem autko postanowiłem pochwalić się nim na forum. Jest to stare poczciwe Audi 80 z ponoć niezniszczalnym silnikiem 1z. Na swoich kołach autko ma przebieg bliski 290tys. Sądząc po stanie auta myśle że jest to przebieg raczej realny ale głowy nie dam:) Sprowadzone w sierpniu z przebiegiem 280 tys. Książka serwisowa jest do przebiegu 250 tys. Zaraz po zakupie został wymieniony rozrząd oleje filtry klocki tarcze oraz na przód powędrowały nowe amorki KYB. Samochód był wystawiony za 7900zł do opłat. Udało mi się zbić cene do 7400 oraz sprzedający zrobił przegląd i przetłumaczył dokumenty. Po opłatach i wszystkich wymianach eksploatacyjnych autko na dzień dzisiejszy wyniosło mnie ok 9,5tys. Na początku myślałem ze 90 koni w takiej budzie nie będzie robiło jakiegoś szału i od razu myślałem o czipsie ale po jeździe próbnej miło się zaskoczyłem. Wyprzedzanie to jest chwila. Może tylko ja mam takie odczucie ponieważ wcześniej jeździłem astrą F 1.4 8v ale mimo wszystko jestem zadowolony.
A to kilka fotek mojego autka.
Przepraszam za lekki nieład w środku oraz wysunięte radio ale jeżdze tym autkiem na codzień oraz walczę z podłączeniem tylnych głośników(aktywne nokia)
W niedługim czasie do audi zawita kierownica skórzana od audi a4 ringi na zegary oraz głośniki tylne magnata. I pomyśleć że chciałem ją sprzedać:(
[b4 TDI] Stary poczciwy klekot
[b4 TDI] Stary poczciwy klekot
Ostatnio zmieniony 05 cze 2012, 20:08 przez tomo1233, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
to za to że na sprzedaż nic nie napiszę <fiu fiu>
p.s. mam taki sam kolor tylko że moja A.. to avant :mrgreen:
p.s. mam taki sam kolor tylko że moja A.. to avant :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 gru 2011, 19:43 przez gibaj, łącznie zmieniany 1 raz.