[90 b3 2.2KV] Reanimacja czy sprzedaż??
Najbardziej straszne audi 80 jakie widziałem! Masakra! Istny Frankenstein. Jeśli bym miał to naprawiać to czułbym się jak medyk reanimujący usta-usta poćwiartowane zwłoki 90 letniej babci.
Wprost nie mogę wyjść ze zdziwienia, że takie audi są na ziemi Sprzedaj na części i przepij cały odzyskany hajs
Wprost nie mogę wyjść ze zdziwienia, że takie audi są na ziemi Sprzedaj na części i przepij cały odzyskany hajs
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Pasuje idealnie.SebastianCOOO pisze:Czy silnik 2.2KV (5 cylinder sound) podejdzie w miejsce 2.0abt?
Żadnych, są takie same.Dużo kombinacji będzie z łapami
Przenieś całą swoją wiązkę i będzie ok.SebastianCOOO pisze:elektryką,
Takie same.SebastianCOOO pisze:przewodami
Róbcie sami, koszt to parę krat piwa i dużo frajdy. Ja już robię drugiego swapa <ok> pierw wsadziłem TDI do zwykłej b3 a teraz wsadzam ten sam silnik do Coupe i przerabiam PB+LPG na ON 8-)Dużo będzie kosztował taki zabieg
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
:shock: Ale ulep :mrgreen: Daj foty bagażnika i gdzie się tam zapasówka znajduje Co do klimy to sprężarka podejdzie jednak będziesz musiał zmienić przednie koło od sprężarki na to z b3, łapę od r5 też będziesz potrzebował jak i rurki, no i oczywiście chłodnice klimy, chłodnicę wody z wyjściem na małą chłodniczkę, którą też potrzebujesz. Tak w skrócie to z ABT podpasuje Ci tylko sprężarka po małej przeróbce i jedna rurka od klimy ze skraplacza do osuszacza.
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
Audi Sport, W miejscu zapasówki jest butla z podtlenkiem LPG :mrgreen:
A co do chłodnicy klimy to chłodnica klimy z b4 nie podejdzie pod chłodnicę z b3 z wersji z klimą :?:
Przepraszam, ale co do klimy za bardzo się nie orientuje o co z tym wszystkim chodzi
Mógłby mi ktoś wyjaśnić co i jak :?:
A co do chłodnicy klimy to chłodnica klimy z b4 nie podejdzie pod chłodnicę z b3 z wersji z klimą :?:
Przepraszam, ale co do klimy za bardzo się nie orientuje o co z tym wszystkim chodzi
Mógłby mi ktoś wyjaśnić co i jak :?:
Ostatnio zmieniony 04 gru 2011, 20:27 przez SebastianCOOO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
Jeszcze trzeba w kompresorze zmienić wszystkie uszczelki - na stary czynnik nicAudi Sport pisze: Co do klimy to sprężarka podejdzie jednak będziesz musiał zmienić przednie koło od sprężarki na to z b3, łapę od r5 też będziesz potrzebował jak i rurki, no i oczywiście chłodnice klimy, chłodnicę wody z wyjściem na małą chłodniczkę, którą też potrzebujesz. Tak w skrócie to z ABT podpasuje Ci tylko sprężarka po małej przeróbce i jedna rurka od klimy ze skraplacza do osuszacza.
nie nabijesz już, więc całkowicie nie opłacalna sytuacja. A starego KV na mechaniku
z lpg wżyciu bym nie swapował bo to bez perspektyw temat jak dla mnie.