[AUDI B4 AVANT 1,9 TDI ]gibajowa Avanta( sprzedana )
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
A nie mówiłem?Cytat:
IC69 napisał/a:
gibaj, ustaw prysznic na LOW i postój chwile pod nim. Krioterapia dobrze robi.
pomogło
Zrób tam jakiś spocik u siebie, z okazji nawrócenia gibaj'a, to szybciutko się tego pozbędziesz.ysiul pisze:gibaj napisał/a:
ok już się rozmyśliłem i nie sprzedaję
To co ja zrobie teraz z
ysiul napisał/a:
2 kraty piwa i krata wódki
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
06.12.2011
chociaż to:
jako że dzisiaj podczas wymiany filtra paliwa przed zimą połamałem tą głowiczkę (już drugi raz) :evil: postanowiłem coś z tym zrobić i wywaliłem tą głupią głowiczkę i ten durny ''niby podgrzewacz'' i założyłem filtr od forda fiesty <ok> nr.Filtron PP 838/1 <ok> a efekt jest taki :
aha i wymiana oleju i fitra oleju i czyszczenie przy okazji czujnika położenia wału (był czysty) <ok>
czyli na zimę Avanta gotowa
pewnie zaraz dostanę od kogoś za to że wywaliłem podgrzewacz itd ale dla mnie to jest żaden podgrzewacz i ta głupia głowiczka też mnie wkurzała :mrgreen: trudno będzie mniej ORI <ok>
chociaż to:
jako że dzisiaj podczas wymiany filtra paliwa przed zimą połamałem tą głowiczkę (już drugi raz) :evil: postanowiłem coś z tym zrobić i wywaliłem tą głupią głowiczkę i ten durny ''niby podgrzewacz'' i założyłem filtr od forda fiesty <ok> nr.Filtron PP 838/1 <ok> a efekt jest taki :
aha i wymiana oleju i fitra oleju i czyszczenie przy okazji czujnika położenia wału (był czysty) <ok>
czyli na zimę Avanta gotowa
pewnie zaraz dostanę od kogoś za to że wywaliłem podgrzewacz itd ale dla mnie to jest żaden podgrzewacz i ta głupia głowiczka też mnie wkurzała :mrgreen: trudno będzie mniej ORI <ok>
Ostatnio zmieniony 31 gru 2011, 15:18 przez gibaj, łącznie zmieniany 1 raz.