[B4 2.6 V6 Quattro '94] Co sądzicie o mojej nowej Niuni... ?
[B4 2.6 V6 Quattro '94] Co sądzicie o mojej nowej Niuni... ?
Witam.
Do tej pory byłem szczęśliwym posiadaczem poczciwej B3 z 1988roku.
Jeździłem nią 12 lat i postanowiłem zmienić na coś lepszego ... Chciałem kupić autko od znajomego, a nie bawić się w jakieś sprowadzanie ( bo nie mam na to czasu ) albo kupować w komisie. Tak też sie stało. Autko kupiłem 5 km od domu i jestem zadowolony, no może będę zadowolony bardziej jak wstawie gaz
autko z roku 94 z przebiegiem 187tys km
2.6 V6
Quattro
ABS
1xAirbag
climatronic
podgrzewane fotele
skórzana tapicerka (niestety tylko z przodu i na drzwiach ponieważ pies zniszczył kanape i ktos wymienił ją na zwykłą welurową - przynajmniej tak mi powiedzieli )
el. lusterka + podgrzewanie
4xel. szyby
roleta
futerał na narty
drewno
Poniżej przedstawiam drugą Niunie. Jeździ nią moja kobieta. Silniczek 2.0 + gaz '92 160tys km przebiegu udokumentowane. Sprowadzana osobiście z Niemiec 2 lata temu.
Czekam na opinie ...
Przepraszam za telefoniczną jakość zdjęć :oops:
Pozdrawiam.
Do tej pory byłem szczęśliwym posiadaczem poczciwej B3 z 1988roku.
Jeździłem nią 12 lat i postanowiłem zmienić na coś lepszego ... Chciałem kupić autko od znajomego, a nie bawić się w jakieś sprowadzanie ( bo nie mam na to czasu ) albo kupować w komisie. Tak też sie stało. Autko kupiłem 5 km od domu i jestem zadowolony, no może będę zadowolony bardziej jak wstawie gaz
autko z roku 94 z przebiegiem 187tys km
2.6 V6
Quattro
ABS
1xAirbag
climatronic
podgrzewane fotele
skórzana tapicerka (niestety tylko z przodu i na drzwiach ponieważ pies zniszczył kanape i ktos wymienił ją na zwykłą welurową - przynajmniej tak mi powiedzieli )
el. lusterka + podgrzewanie
4xel. szyby
roleta
futerał na narty
drewno
Poniżej przedstawiam drugą Niunie. Jeździ nią moja kobieta. Silniczek 2.0 + gaz '92 160tys km przebiegu udokumentowane. Sprowadzana osobiście z Niemiec 2 lata temu.
Czekam na opinie ...
Przepraszam za telefoniczną jakość zdjęć :oops:
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2007, 21:51 przez Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- Brylantoos
- Forum Audi 80
Tak sprzedałem 88 rok z gazem (przejechane 40tys km na nim) 277tys km . Ogólnie autko sprawne mechanicznie tzn wymienione całe zawieszenie(spreżyny, amory gazowe KYB'y, wszystkie gumy na wahaczach itd...) kompletny rozrząd,kopułka, palec i przewody, uszczelniacze na zaworach itd itd.... + kpl opon zimowych z felgami stalowymi na conajmniej 2 sezony :mrgreen:Dobrze czytam w Twoim podpisie ? Sprzedales B3 za 2tys ? Czemu ja nie wiedziałem ze sprzedawałes .. ?
To wszystko poszło za 2000zł
Poniżej to co straciłeś
Pozdrawiam.
do V6-ki założyć jakieś większe alu, Ringi na zegarki i bedzie cacuszko :mrgreen:
wieksze alu ... hmmm może kiedyś, ale to max 16" na jakimś rancie
Ringi już zamówione hehhe
Dobrze widzisz - zagłówki są w oryginale - zero rezania - seria jak sie patrzyWidze, że w autku żony, z tyłu są zagłówki, czy to seria ? czy może jakieś rezanko ? :mrgreen:
Pozdrawiam.
[/quote]
w sumie to żadna tajemnica, wiec dlaczego mam nie napisac ....Zdradż ile za nią dałeś?
11tys PLN
nie wiem czy mało czy dużo ale wiem co mam
dzwiek nie do opisania !! najlepiej słyszalny jest pomiedzy 2 a 3 tys obrotów.Mnie ciekawią walory akustyczne silnika v6 jak to chodzi?
Nie wiem czy to tak tylko u mnie czy we wszystkich Waszych V6-stkach .... ??
Pozdrawiam.