[B4 2.3e] Moja mała.
[B4 2.3e] Moja mała.
Witam
Więc przedstawiam moją Audi. Jest to rok 1992 silnik 2.3 benzyna. Jak sie domyślacie dzwięk jest nie do opisania bo jest tak piękny.
Z wyglądu już takiego kupiłem. Jeszcze troche bedziemy pracować nad wyglądem niuniu.
No silnik to wiecie już jaki. Wygląd wiecie. W środku tych fot nie ma ale jest bieda nie ma klimy nic ale co chcecie za 7.5tyś zł? NO jeszcze pare fot dodam sprzętu car audio :mrgreen:
CZEKAM NA OPINIE CO ZMIENIĆ! I proszę nie mówcie nic o brewkach bo je ściągne.
No ale wiem na co najbardziek czekacie. Foty już dodaje.
Więc przedstawiam moją Audi. Jest to rok 1992 silnik 2.3 benzyna. Jak sie domyślacie dzwięk jest nie do opisania bo jest tak piękny.
Z wyglądu już takiego kupiłem. Jeszcze troche bedziemy pracować nad wyglądem niuniu.
No silnik to wiecie już jaki. Wygląd wiecie. W środku tych fot nie ma ale jest bieda nie ma klimy nic ale co chcecie za 7.5tyś zł? NO jeszcze pare fot dodam sprzętu car audio :mrgreen:
CZEKAM NA OPINIE CO ZMIENIĆ! I proszę nie mówcie nic o brewkach bo je ściągne.
No ale wiem na co najbardziek czekacie. Foty już dodaje.
Ogólnie autko wygląda całkiem fajnie, kilka zmian i będzie wyglądało bardzo fajnie
Co ja bym zmienił
1. zdjął tą srebrną folię z klamek zewnętrznych;
2.poszukał i założył takie same felgi na przód jak są z tyłu (przednie będą pewnie z mniejszym rantem- i dobrze);
3.na siatex w grillu założył znaczek.
I to chyba wszystko
Co ja bym zmienił
1. zdjął tą srebrną folię z klamek zewnętrznych;
2.poszukał i założył takie same felgi na przód jak są z tyłu (przednie będą pewnie z mniejszym rantem- i dobrze);
3.na siatex w grillu założył znaczek.
I to chyba wszystko
Alu szukałem są na allegro za 350 za sztuke.zjawa pisze:Bardzo ładna maszyna i najszybszy kolor 8-)
Jest dobrze ale do ideału brakuje jak koledzy mówią:
- alu na przód takie jak z tyłu,
- ori grill
- klamki w kolor nadwozia
Pozdro
Ps: Jakie masz zawieszenie?
Oryginalnego grila nie dam w życiu. Na żywca wygląda naprawde ładnie.
Nie dam innych klamek bo te mega pasują. Będą inne foty to zobaczycie.
Ja też pozdrawiam.
Zawieszenie jest sportowe jakieś niemieckie nie znanej firmy. Ale dobrze się trzyma na zakrętach i mega twarde.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Pierwsza sprawa to grill, mega nie pasuję Jak chcesz ciemny to ramkę w oryginalnym walnij na czarno a pierścienie zostaw Dwa, to tak jak koledzy wspomnieli denne nakładki na klamki :-| jak najbardziej widzi mi sie tam kolor. No i jeżeli dobrzę widzę to te chrom/ramki pomień na jakieś inne np: klubowe W środku natomiast kierowniczka taka sobię Ale tak jak wspomniałeś będziesz zmieniał jej wygląd więc czekam na zmiany z biegiem czasu no i gratuluje słusznego wyboru marki i modelu Z łapami silnika ci nie pomogę, nie przerabiałem problemu :oops: ale pewnie wymiana pęknietego elementu.
Jak zejmujesz brewki to spoko, grill też bym wywalił i wstawił oryginalny z czarnymi matowymi chromami, no i w przyszłości pomyślałbym nad nowym zderzakiem i lampami . Poza tym ramki pod tablice tragedia, fegli przydało by się założyć jednakowe , ten napis "2.3" na kalpie wogóle tam teraz nie pasuje, i to sreberko na klamkach także.
Co do wnętrza, to srebrne radio....... , kiera taka sobie i te nakładki na pedały...bleee
Reszta spox, fajny kolor
Co do wnętrza, to srebrne radio....... , kiera taka sobie i te nakładki na pedały...bleee
Reszta spox, fajny kolor