[Cabrio 8G 2.8 AAH] Wyprzedaż części : fotele,dach, alu 15&
Nie ma się co bawić w półśrodki, bo później coś się posypie i znowu trzeba będzie rozbierać, jak robić to raz, a porządnieATLAS pisze:Poszedłeś na całość
Ciekawie to będzie jak to poskładam hehe. Według wstępnych wyliczeń ok 1600zł a może coś więcej.IC69 pisze:O, ciekawy temacik. Gdybyś mógł, to po skończonej robocie podaj proszę cały kosztorys tej zabawy.
No ja już sobie pozaglądałem i jest nieźle. Mam nadzieje, że nie będzie już kłopotówRychu82 pisze:widzę, że będzie można pozaglądać do środka AAH tutaj, oby Ci się odwdzięczył za te pieszczoty
PS:ale mi się podobają te felgi........dobrze, żę też mam takie hihi
Felgi są fajne, ale to tylko 16".
Nie widzę problemu, na wiosnę raczej będę je sprzedawał, są w bdb stanie.wujo1 pisze:a ja bym takie felgi na wakacje przygarnął <ok>
Dzisiaj może uda mi się zakręcić głowice i wyczyścić kolektor ssący i przepustnice
PS. na zdjęciu nie ma jeszcze wszystkich gratów, dojdzie jeszcze czujnik ciśnienia oleju(kontrolka w ogóle mi nie świeci na desce) pompa wodna i jakieś tam pierdółki.
Dzięki za dobre słowo i pozdrawiam.
dla przykładu tu są takie samewujo1 pisze:jak fundusze pozwolą i cena będzie fajna to kto wie ...
http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe ... 83922.html
ale ich stan mówi sam za siebie, także ja za mniej niż 700zł na pewno sprzedam, myślę, że to dobra cena, felgi nie są porysowane ani krzywe Chce 17" dlatego będę je raczej sprzedawał.
tylko 16"? to może ze względu na charakter cabrio, w limo-sedan szestnastka na batonach 55 przy współpracy z AAH może zapewnić komfort na każdej trasie Właśnie d dlatego szukałem, najładniejszych dla mnie 16". zawias mam -20 i koło 16 więc jest tto dla mnie idealne rozwiązanie, ale w cabrio , faktycznie wsadzałbym 17",audiB2coupe pisze:Rychu82 napisał/a:
widzę, że będzie można pozaglądać do środka AAH tutaj, oby Ci się odwdzięczył za te pieszczoty
No ja już sobie pozaglądałem i jest nieźle. Mam nadzieje, że nie będzie już kłopotów
ta felga jeżeli chodzi o komfort nie jest zła bo na balonie 55 jeździ się ok i nie wygląda źle, ale jak dla mnie to za mało, 17" w cabrio będzie w miarę optymalnie jeśli chodzi o wygląd i komfort, jeśli w ogóle tak to można nazwać hehe. Będę szukał Azev A lub Brock B1 ale tylko 17". Rychu82 miałeś założone te springi H&R na swoim aucie ? Pasują do AAH ?Rychu82 pisze:tylko 16"? to może ze względu na charakter cabrio, w limo-sedan szestnastka na batonach 55 przy współpracy z AAH może zapewnić komfort na każdej trasie Właśnie d dlatego szukałem, najładniejszych dla mnie 16". zawias mam -20 i koło 16 więc jest tto dla mnie idealne rozwiązanie, ale w cabrio , faktycznie wsadzałbym 17",audiB2coupe pisze:Rychu82 napisał/a:
widzę, że będzie można pozaglądać do środka AAH tutaj, oby Ci się odwdzięczył za te pieszczoty
No ja już sobie pozaglądałem i jest nieźle. Mam nadzieje, że nie będzie już kłopotów
- siwusek216
- Forum Audi 80