[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Fele na zime w sam raz.
Dokładka leci w sobote z auta bo nie mam kiedy jej sciągnąć, zreszta macie rację, bez niej audica wygląda ładniej:
http://imageshack.us/photo/my-images/696/obraz0221.jpg/
I tak sobie myśle że na 15kach o takim samym wzorze jak mam na lato i tych -40mm ale reszta wyglądu w serii fajnie by wyglądała, moze nawet i na 14ce i lekkiej glebie tragedii by nie było ale to zobaczymy po nowym roku <ok>
Dokładka leci w sobote z auta bo nie mam kiedy jej sciągnąć, zreszta macie rację, bez niej audica wygląda ładniej:
http://imageshack.us/photo/my-images/696/obraz0221.jpg/
I tak sobie myśle że na 15kach o takim samym wzorze jak mam na lato i tych -40mm ale reszta wyglądu w serii fajnie by wyglądała, moze nawet i na 14ce i lekkiej glebie tragedii by nie było ale to zobaczymy po nowym roku <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ostatnio brak zmian wizualnych, za to wymieniłem sporo rzeczy w mechanice, zostało do wymiany tylko uszczelka pod kolektorem wydechowym bo po prawie roku zaczyna denerwowac mnie to pierdzenie wydechu i poduszki ramy silnika.
Na przyszły rok mam w planach stopniowe doprowadzenie nadwozia do stanu igła i tyle, niech na te swoje 24 urodziny wygląda jak z fabryki <ok>
Na przyszły rok mam w planach stopniowe doprowadzenie nadwozia do stanu igła i tyle, niech na te swoje 24 urodziny wygląda jak z fabryki <ok>
Prezent na mikołaja bo włoski czujnik za 30zł wytrzymał rok <ok>
I wywaliłem w końcu dokłądke, bez niej jednak auto wygląda łądniej wg mnie, jest za kwadratowa w stosunku do całego auta, dobrze ze jej nie malowałem pod kolor bo bym tylko stracił kasę. Na razie zadnych fantów do auta nie ma bo kupiłem wszystko do wymiany zawieszenia z przodu oprócz amorów i spręzyn ale przynajmniej bedzie się super jeździło <ok>
I wywaliłem w końcu dokłądke, bez niej jednak auto wygląda łądniej wg mnie, jest za kwadratowa w stosunku do całego auta, dobrze ze jej nie malowałem pod kolor bo bym tylko stracił kasę. Na razie zadnych fantów do auta nie ma bo kupiłem wszystko do wymiany zawieszenia z przodu oprócz amorów i spręzyn ale przynajmniej bedzie się super jeździło <ok>
Dokładnie, ostatnio miałem propozycję sprzedaży za 3 tys co jak na 80ke jest duża kwota, ale to auto ma u mnie dożywocie, dostało juz nowe sworznie i ori gumy stabilizatora, jeszcze tuleje belki i wahaczy i mam nowy zawias na nastepne lata <ok>taktownie pisze:a wymyty, wypieszczony oryginał zawsze pięknie wygląda <ok>
Najważniejsze ze silnik igła, i parę nowych aut się o tym przekonało <ok>