80 B4 Avant 2,6 by Gumi82...
80 B4 Avant 2,6 by Gumi82...
Ostatnio zmieniony 18 sty 2008, 21:12 przez gumi82, łącznie zmieniany 3 razy.
- Brylantoos
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Fajne autko Zaczął bym od zmiany tego siateksu w zderzaku na oryginalne kratki, od zmiany koloru zacisków (z tego co widze są nibieskie), dokup lub zamontuj brakujący sprysk reflektorów. W środeczku zmień gałe na oryginalną skórzaną, ten uchwyt na kom też jakiś badziewny i może boczki z parapetami chociaż masz ładnie w środku więc nie ma biedy No i ta nieszczęsna czerwień pod maska :-| Mam nadzieję że to nie twoje dzieło Aha no i te 17stki + lekka gleba. Gratuluje napędu.
Ja bym pomyślał tylko na felgami i oponami i wystarczyłoby chyba tyle .. No i ten kabel pod nogami pasażera (podejżewam, że wzmacniacz ) ... Mam identyczny kolor też kombi ale z relingami i 1,9 TDI I też tam nic nie zmieniam .. Najważniejsze jest to, że ma się ten komfort jazdy no i w porfelu zawsze zostaje parę zł na ropę nawet przy jeździe z prędkością 180 km/h
Ptwierdzam I jeszcze pozbyc się tej ptasiej kupy z maski (jak ja tego nie cierpie) i będzie git :mrgreen:jmm pisze:Bardzo fajna wersja i na dodatek bez relingów
Na Twoim miejscu zamontował bym ten spryskiwacz lampy, wywalił uchwyt na telefon, gałkę zmiany biegów kupił oryginalną, z tyłu blenda od 90tki, felgi koniecznie 17", ramkę grilla i znaczki pomalowałbym na czarny mat i było by oki
-
- Forum Audi 80
Ale nacechowany emocjonalnie tekst tyle wykrzyknikówmarcinelk13 pisze:audi B4 w Avancie bez relingów wygląda jak jakas niedorobiona ! sorki ale to moja opinia ! ale ogólnie może bycć !
Autko fajne, bez relingów wygląda mniej rodzinnie i to się chwali :mrgreen: Fajna jest do dopieszczenia, nie będę się powtarzał, koledzy ujęli co najważniejsze.
Pzdr