Black audi,KW, Porsche 8.5j i 10j 19" 122km,322Nm, Bi-x
mikoPKK99 pisze: czy prawe tylne koło wystaje tyle samo co lewe?
tak wystaje tyle samo
Bastek pisze:Mortiis, skąd dorwałeś takie adaptery? Są one gwintowane czy tylko przelotowe? Wszystkie 4 szpilki Ci siadły?
są gwintowane i siada na 4 szpilki, dla nas czyli dla posiadaczy rozstawu 4x108 adaptery zaczynają się od właśnie tego rozmiaru 5x130 wzwyż a adaptery robione na zamówienie
takie kółeczka sobie wykombinowałem na przyszły sezon i polatam na nichszuan pisze:19 bez frotu z RSa to za duże koło, niby wypełnia wnęki dobrze ale przód i tak sterczy jak koza.
cabV6 front to max 18cali do jazdy na codzień przy dobrze ustawionym zawieszeniu...
to moje pierwsze 10j więc póki co jestem :mrgreen:szuan pisze:ps. dobre koło, sam przez święta sie za takim rozglądałem ale odpuściłem, 10j juz mi sie znudzilo.
okolice Zabrzaszuan pisze:skąd jesteś?
jutro postaram się zrobić i wrzucićNiki20 pisze:Mortiis, masz może foto adapterów?
19" mało spotykane w audi 80 te tylne koło jakieś wąskie mi się wydaje, jakby to było 8,5" a nie 10"
Zaciski kompletnie zginęły w tym kole przydałyby się tarcze przynajmniej 13"
Będzie fajny bandyta na tych kołach.
Sugerowałbym węższe opony i opuścić auto o jakieś 20mm. Byłoby podobnie jak tu:
Bo 18" to w ogóle nie zaskakuje, oto przykład:
Dobrze, że spróbowałeś 19" zamiast 18". Coś nowego
Będzie fajny bandyta na tych kołach.
Sugerowałbym węższe opony i opuścić auto o jakieś 20mm. Byłoby podobnie jak tu:
Bo 18" to w ogóle nie zaskakuje, oto przykład:
GerB3, GSF, irekkstan też mnie cieszy ten felunek a co do opon to są szroty ale musiałem jakieś mieć do przymiarek.
co do rozmiaru to owszem mało jest 19" na 80, ta 10 lepiej się prezentuje przy oponie 255 ale koło jest wyższe i musiał bym jeszcze dźwignąć dupę.
mam nadzieje że będzie się dobrze prezencił oponki będą węższe
Wszelkie komentarze co do wyglądu mile widziane pozytywne i te negatywne
ATLAS pisze:19" mało spotykane w audi 80 te tylne koło jakieś wąskie mi się wydaje, jakby to było 8,5" a nie 10"
co do rozmiaru to owszem mało jest 19" na 80, ta 10 lepiej się prezentuje przy oponie 255 ale koło jest wyższe i musiał bym jeszcze dźwignąć dupę.
ATLAS pisze:Będzie fajny bandyta na tych kołach.
Sugerowałbym węższe opony i opuścić auto o jakieś 20mm.
mam nadzieje że będzie się dobrze prezencił oponki będą węższe
Wszelkie komentarze co do wyglądu mile widziane pozytywne i te negatywne