gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
mogłem mieć w BDB stanie, ale wolę starą 8-)bloku pisze: Co wy macie z tymi kierami od SQ? Toć eS2kowe są o wiele wiele ładniejsze
w garażu jest dużo fantów do zamontowania, oczywiście wsyztsko fabryka, będzie doposażony jeszcze troszkębloku pisze:Ja już myślałem, że gruz się nie odrodzi a tu zobacz jak mnie zaskakuje
zapomniałem wspomnieć - jest ten filterek kabinowy 8-)
powoli do przoda <ok>eSPe pisze: Powiem ci że coraz lepiej coraz lepiej.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
znowu jakieś tam tuningi, pojawiają się chromowane zamki w drzwiach, zmieniłem linkę od klamki drzwi kierowcy (w ASO 46PLN ), zmieniłem lampy na błotnikach z tyłu z czerwonych na pomarańczowe, kanapy z tyłu zagościły w koncu na aucie (suszyłem je, bo trochę zmoknięte były), i takie tam, pierdoły....
- lukasz_2405
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
tak jak fabryka kazała <ok>trepek pisze:Jak przymocowałeś silnik do karoserii?
Więc od początku - był dawca (80 b2 R5), z dawcy zostały wycięte podłużnice na wysokości ławy, później z podłużnic wycięte mocowanie silnika - łapy. Oczyszczone, przygotowane moje podłużnice do przeszczepu, na moje podłużnice zostały wspawane łapy z B2. <ok> po tym cała komora zmatowiona i został położony nowy lakier. <ok>
tu jeszcze ława z mocowaniami na silnik i podłużnice bez mocowań (czyli rozwiązanie R4):
Tu już wspawane w swoje miejsce łapy, już pomalowane, ale jeszcze z ławą pod R4:
A tu silnik na swoim miejscu - wrzucany był spięty razem ze skrzynią
A jak kogoś interesuje więcej zdjęć, to są tu:
https://picasaweb.google.com/1100404785 ... macjaGruza#
<ok>
to wyjście by było najbardziej trwałe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Niki20 pisze:Pewnie na trytytki <haha> :mrgreen:
zbieram kasę na to właśnie :mrgreen: Bo już mnie irytuje to jak trze wszędzie... :lol:zwierzak213a2 pisze: Marek nie zapomnij o zmianie opon
I zapomniałbym wspomnieć o kolejnych tuningach <mikolaj> zakupiony korek wlewu oliwy - 3,73PLN <rotfl> Oraz zmieniony dolot - wcześniej stożek był przy kolektorach jak na zdjęciu:
A teraz został wypuszczony bliżej przodu i poniżej kolektorów. Ciepłe powietrze rzadsze, więc leci do góry, a na dole jest świeżutkie zimne. <urodziny>
Tuningi je&ane <rotfl> <rotfl>