Audi Coupe Quattro 20V - ostatnie starcie z Audi.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Bo to podróbka takaty jest
http://passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=9033
Bloku, coupetka bardzo fajna, z resztą poprzednie też było niczego sobie
http://passwordjdm.pl/viewtopic.php?t=9033
Bloku, coupetka bardzo fajna, z resztą poprzednie też było niczego sobie
Znam temat, bo sam się długo zastanawiałem czy nie pójść w takatę, ale ceny ori mnie odstraszyły Ale tutaj jest ciekawa sytuacja, bo naszywka z napisem TAKATA Corporation jest "podejrzana" i zatrzask na pasy, ale krój pasa wygląda ok jak i naszywka.
Ostatnio zmieniony 01 sty 2012, 19:41 przez 300zx, łącznie zmieniany 1 raz.
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Kontakt:
Nie no ori takaty to trzeba liczyć w 4 cyferkach. Ale tak czy siak tu homo jest do 2015 ale tylko do sportu. Na ulice już nie. Znajomy robił testy i wytrzymały więcej niż fabryczne pasy. Jak znajdę chwilkę i uda mi się dotrzeć do wszywki to z pewnością wrzucę Ci shota.
Tighe, dzięki - tak czy siak i tak najmilej wspominam Coupe B2 która teraz ma Foxbat. Obecnie to ja już sam nie wiem co dalej będzie... Projekt jest...materiały w 90% są tylko bardziej przyziemnie sprawy mnie hamują
Tighe, dzięki - tak czy siak i tak najmilej wspominam Coupe B2 która teraz ma Foxbat. Obecnie to ja już sam nie wiem co dalej będzie... Projekt jest...materiały w 90% są tylko bardziej przyziemnie sprawy mnie hamują
Niestety tak to jest jak zdrowie niedomaga. Wtedy bardzo brutalnie weryfikowane są ludzkie plany, pomysły, marzenia... Tak czy siak jak od początku tematu trzymałem bardzo mocno kciuki trzymam cały czas, żeby się powiodło, bo projekt zapowiada się bardzo obiecująco, a z pomocą edd'a i sajmon'a można oczekiwać konkretnej realizacji i zaskakującego finału.bloku pisze:Obecnie to ja już sam nie wiem co dalej będzie... Projekt jest...materiały w 90% są tylko bardziej przyziemnie sprawy mnie hamują
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Kontakt:
Dzięki chłopaki. To jest moje ostatnie już podejście pod jakiekolwiek modyfikacje mechaniczne. Prób było wiele...ta jest najbliższa spełnieniu. Ale jak widać chyba nie będzie mi dane... No ale liczę, że jednak się uda. EDD i Sajmon...bez nich to bym nie przebrnął przez jakiekolwiek mody.
Stay tuned!!!
Stay tuned!!!
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80