A oto moja szara myszka :)
A oto moja szara myszka :)
Zdjęcia nie za tęgie bo to są z serwisu za pośrednictwem którego kupiłem moje autko. Bo nie mam aparatu cyfrowego.
Oto moje B3 16 V 2.0 B+G rocznik 1990.
o cholender - u mnie na kompie nie są aż takie złe, nie wiem gdzie leży wina. To pierwsze to wyszło jakby czarnobiałe a umnie na kompie jest ok, to wina nie moja..... chyba że to na podglądzie tak jest. OK nie ważne.
Już wiem - trzeba kliknąć w fotke aby otworzyła się w oddzielnym oknie i wtedy będą takie jak je zrobiono. W sumie rozdzielczość nie jest powalająca, no ale ważne że coś jest. Pozdrawiam
Oto moje B3 16 V 2.0 B+G rocznik 1990.
o cholender - u mnie na kompie nie są aż takie złe, nie wiem gdzie leży wina. To pierwsze to wyszło jakby czarnobiałe a umnie na kompie jest ok, to wina nie moja..... chyba że to na podglądzie tak jest. OK nie ważne.
Już wiem - trzeba kliknąć w fotke aby otworzyła się w oddzielnym oknie i wtedy będą takie jak je zrobiono. W sumie rozdzielczość nie jest powalająca, no ale ważne że coś jest. Pozdrawiam
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jakoś fotek faktycznie trochę kiepska, ale generalnie wygląda na zadbaną, troszkę szpecące te kołpaczki, fajna ta dokładka przedniego zdesia i jest czym wyprzedzać kolejkę tirów :mrgreen: a tak wogóle skąd przybywasz? Pozdrawiam i życzę powodzenia, przyjemności w użytkowaniu autka, a na pewno AUDI Ci jej przysporzy
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- Daniello85
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80