Coupe by Emge
Nie mam fotek, mało tego będę go oglądał we środę bo jest w innym mieście. Szkoda mi ze względu na stan mojego auta. Wszystko działa, nic nie puka, wnętrze jak w kilkuletnim aucie (brązowy welur i chromowane dodatki), gaz jak na gaźnikowy system zasilania działa wzorowo. Nawet jest żwawy choć ma tylko 90 KM to jest to lekkie autko. Tam kusi jednak gang 5-cylindrówki
emge pisze:Nie mam fotek, mało tego będę go oglądał we środę bo jest w innym mieście. Szkoda mi ze względu na stan mojego auta. Wszystko działa, nic nie puka, wnętrze jak w kilkuletnim aucie (brązowy welur i chromowane dodatki), gaz jak na gaźnikowy system zasilania działa wzorowo. Nawet jest żwawy choć ma tylko 90 KM to jest to lekkie autko. Tam kusi jednak gang 5-cylindrówki
Tym bardziej aparat w łapę i cyknij fotki (tylko szczegółowe) Jak chcesz zamienic swoje cacko na 5 garów w gorszym stanie to daj sobie spokój. Nie wiesz jak tamto było używane, mocniejsze silniki przeważnie więcej dostają w dupe bo jest czym depnac. Zrób jak ci radze, popatrzymy ocenimy i poczytasz opinie. Ja bym został przy tym bo jest tego warte, a jak chcesz więcej mocy to wstaw mocniejszy silnik :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Piękny egzemplarz.... Na Twoim miejscu nie sprzedawałbym, ciężko trafić coupejke w takim stanie, no chyba że chcesz komuś zrobić mega okazje
Cały zeszły rok jeździłem właśnie taką wersją coupejki jak Twoja, wg. mnie osiągi są wystarczające do normalnej jazdy Jezeli chodzi o sesje zdjęciową to również bardzo mi się podoba.
Cały zeszły rok jeździłem właśnie taką wersją coupejki jak Twoja, wg. mnie osiągi są wystarczające do normalnej jazdy Jezeli chodzi o sesje zdjęciową to również bardzo mi się podoba.
Hehe a umnie odnowa biologiczna już zakończona, nowe fotele, boczki i kanapa inside 8-)pawelbicz pisze:Odnowa biologiczna w toku Fotki może w przyszłym tygodniu..