[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Słonik, nie masz innych kolegów? :lol:
Keczy chociaż ładne zimówki ma, a Ty na kołpakach audi turlasz?
Keczy chociaż ładne zimówki ma, a Ty na kołpakach audi turlasz?
Ostatnio zmieniony 22 sty 2012, 13:16 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
zmienilo sie cos w aucie od vag eventu oprocz zmiany ogumienia? pierwsza strona dalej nie poprawiona, a w reszcie nie da sie odnalezc, a jestem ciekaw czy cos sie zmienilo bo ilosc stron w temacie rosnie :mrgreen:
i takie glupie pytanie cos Ty zrobil z ta felga pogieta ktora wymieniles na moj zapas?
i takie glupie pytanie cos Ty zrobil z ta felga pogieta ktora wymieniles na moj zapas?
Hmmmm na evencie to chyba nie mialem wskaznikow EGT i doladowania a pozatym to nuda nic sie nie dzieje aaaaa i paru naklejek na zderzaku. Jakieś tam, opaski, wezyki zmienialem na porzadniejsze, uszczelke pod pokrywa- dwa razy a i cewke jedna też. O tym co lezy i czeka na montaz nie bede pisał bo to bezsensu...
Ta falga to stara dluga historia przeplatana nieudolnoscia "fachowców" o której juz dawno zapomniałem, na szczescie. Przyjmijmi ze ta jedna felga nie istnieje.
PS- Olej zmieniłem na Liqui Moly 10W60 uprzednio płukajac silnik wewnatrz, efekt pozytywny, polecam każdemu.
Ta falga to stara dluga historia przeplatana nieudolnoscia "fachowców" o której juz dawno zapomniałem, na szczescie. Przyjmijmi ze ta jedna felga nie istnieje.
PS- Olej zmieniłem na Liqui Moly 10W60 uprzednio płukajac silnik wewnatrz, efekt pozytywny, polecam każdemu.