Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
meir spko czarny idealnie pasuje do niebieskiego. :idea: Poczekamy na efekt koncowy masz ciemny lakier wiec skóra raczej powinna byc jasna. Chodzi o to żeby wnetrze trochę wyróżniało się. Gdzies mam zdjecia obszytego hamulca ręcznego.meir pisze:no i dekory poszły w czarny połysk na razie folia zobaczę czy mi to będzie pasowało jak nie to pójdą w lakier
boczek tył gotowy
[url=http://img6.imagebanana.com/img/qq2y8hfu/thumb/3.jpg]
Dobrze ze nie obszyłeś wnętrza na dziecinny różowy. W męskim samochodzie wyglądałoby to conajmniej pedalsko.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2012, 16:49 przez KORU, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
Wygląda nawet zacnie, chociaż zastanawia mnie jak to będzie się przedstawiało z trwałością?Można wiedzieć ile płaciłeś za eco? Myślałem kiedyś o zakupie i obszyciu eco. Ceny w hurtowni wynosiły 25 zł za metr bieżący za produkcję krajową i 45 zł za turecką dwa razy grubszą.Ta nasza w dotyku przypominała bardziej skaj.
niebieski ja kupiłem taniej bo udało się trafić na końcówkę serii ale normalna jej cena to 42/44 zł metr . W dotyku przypomina prawdziwą skórę. co do trwałości to ma bardzo podobne parametry ścieralności co prawdziwa skóra i mogę powiedzieć że jest bardzo wytrzymała ( testowałem )
Koru miałem wcześniej żółtą i już nie chce jasnej W cabrio ciężko utrzymać czystość przez kurz i inne zabrudzenia. Dlatego padł na niebieski z pomarańczem
Koru miałem wcześniej żółtą i już nie chce jasnej W cabrio ciężko utrzymać czystość przez kurz i inne zabrudzenia. Dlatego padł na niebieski z pomarańczem
no i kolejne dekory poszły na czarno
dodatkowo wyrwałem pedały z Fiata 500 Abarth i zagoszczą u mnie mam juz dość tych prymitywnych audiowskich pedałów
pewnie uczucia co do pedałów bedą mieszane ale mi to wisi zawsze to lepsze niż ori
tapicerka tył już skończona później wrzucę fote jak to sie prezentuje od dzisiaj jadę z przodem myślę że w kolejną sobotę będzie już montaż wszystkiego
dodatkowo wyrwałem pedały z Fiata 500 Abarth i zagoszczą u mnie mam juz dość tych prymitywnych audiowskich pedałów
pewnie uczucia co do pedałów bedą mieszane ale mi to wisi zawsze to lepsze niż ori
tapicerka tył już skończona później wrzucę fote jak to sie prezentuje od dzisiaj jadę z przodem myślę że w kolejną sobotę będzie już montaż wszystkiego
- grzechas_audi
- Forum Audi 80