[Audi Coupe Quattro AAH] by Żana
Piekne autko mialem okazje glaskac, czyscic, myć i oklejac :mrgreen:
jak juz mowilem Zanie i powtorze to jeszcze raz ze lubie prace silnika AAH na wolnych obrotach jednak uwielbiam NG za prace na wyzszych :mrgreen: zazdraszczam quattro :roll: i srodeczka :mrgreen: po wlozeniu wszystkich gratow z poleczki i po malowanku bedzie 'woda, dziwki i lasery' czytaj bajeczka - cacy 8-)
obmacana wzdloz i wszerz
jak juz mowilem Zanie i powtorze to jeszcze raz ze lubie prace silnika AAH na wolnych obrotach jednak uwielbiam NG za prace na wyzszych :mrgreen: zazdraszczam quattro :roll: i srodeczka :mrgreen: po wlozeniu wszystkich gratow z poleczki i po malowanku bedzie 'woda, dziwki i lasery' czytaj bajeczka - cacy 8-)
obmacana wzdloz i wszerz
teraz zderzak i lusterko robia robote :mrgreen:irekkstan pisze:Co fakt to fakt blenda jest fajna. A felgi na zimę są dobre <ok> , odcinają się od samochodu i przyciągają wzrok.
Już daję wiem, że zdania będą podzielone ale mi się podoba i to najważniejszedydo85 pisze:a własnie gdzie aktualne fotki :?:
Tak więc wczoraj byliśmy u kolegi Maszu zrobić mały lifting mojej coupe :lol: , pewnie niektórzy dojrzeli mój pofałdowany błotnik po małym spotkaniu z busem, dlatego idąc po taniości nie zmieniałam go tylko jego wygląd. Jest to manewr tymczasowy, ponieważ cała coupe nadaję się do malowania, ale narazie nie mam na to $.
A więc dnia wczorajszego wpadliśmy z wizytą do Wawy, a efekty macie w fotach
- najpierw przyszła wlepa produkcji Maszu - Coupe gang
- potem odtłuszczanie i pielęgnacja błotnika :mrgreen:
- pierwsze przymiarki i do pracy
- i zadowolony Maszu <ok>
- potem kolej na lusterko
- i efekt końcowy
Jeszcze raz dzięki Maszu za poświęcony czas i włożoną pracę. A no i dzięki za wlepy teraz muszę kupić se koszulkę, żeby wprasować logo :lol:
A na koniec mała sesyjka z coupetką Maszu
Ostatnio zmieniony 20 lis 2014, 22:46 przez zana, łącznie zmieniany 2 razy.
nie no, moja to sie w ogole nie prezenci w porownaniu do Twojej :roll:
ale ogolnie fajny spontan, fajna akcja, super autko! fajnie bylo sie osobiscie spotkac :mrgreen:
celsjuszy bylo troszke wiecej niz -15 :mrgreen: tyle to moze i na zewnatrz... mi udalo sie uzyskac az +9 <ok>
P.S. teraz temat straci na atrakcyjnosci bo pokazalas moj ryjek... o! i masz(u) babo placek! :mrgreen:
ale ogolnie fajny spontan, fajna akcja, super autko! fajnie bylo sie osobiscie spotkac :mrgreen:
celsjuszy bylo troszke wiecej niz -15 :mrgreen: tyle to moze i na zewnatrz... mi udalo sie uzyskac az +9 <ok>
P.S. teraz temat straci na atrakcyjnosci bo pokazalas moj ryjek... o! i masz(u) babo placek! :mrgreen:
Spko Maszu nie masz sie czym przejmowac :lol: prezentowane Coupe wygladają ok. Dobrze ze czarne lampy Tresera na pokładzie. To rarytas w tych czasach. Żana podpatrzyłaś pomysł ramek w soczewkach w Kronach. mogłaś zrobic zdjęcia od boku. Chce zobaczyc jak to sie prezentuje w całości linii nadwozia Coupety. Stalowe felgi miażdżą kolorami.Maszu pisze:nie no, moja to sie w ogole nie prezenci w porownaniu do Twojej :roll: ....
Powiedziałbym że drugich takich Treserów nie ma <ok>KORU pisze:Spko Maszu nie masz sie czym przejmowac :lol: prezentowane Coupe wygladają ok. Dobrze ze czarne lampy Tresera na pokładzie. To rarytas w tych czasach.Maszu pisze:nie no, moja to sie w ogole nie prezenci w porownaniu do Twojej :roll: ....