[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Small3r, a jak jedziesz na drugim biegu bez gazu to też puka? lub szarpie, ale nie zawsze... ? Wydaje mi się, że mam w moim ten sam problem. Jak dodaje gazu to jest cisza a jak jest na wolnych to coś puka i to też nie zawsze, nie wiem od czego to zależy. Pierwsza myśl to ten wydech, że gdzieś jest luźny i wali w podłoge, tak jak już Ci tu koledzy sugerowali, niby miałem luz tam, dokręciłem, na jakiś czas ucichło ale potem znów to samo. Przy wywaleniu kata będzie trzeba tam zajrzeć dokładniej...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pawelrybak15, wygląda jakby tak miało być, serio. Taka gumka długa na 20 cm, zakończona pętelką. Wychodzi z dolnego prawego narożnika obudowy prędkościomierza.
serizzi, siemka, nie miałem czasu, dopiero z lublina wróciłem, jutro zacznę grzebać przy aucie.
Lepsze foto licznika zrobię jutro <ok>
Taka gumka. WTF? <ok>
serizzi, siemka, nie miałem czasu, dopiero z lublina wróciłem, jutro zacznę grzebać przy aucie.
Lepsze foto licznika zrobię jutro <ok>
Taka gumka. WTF? <ok>
Ostatnio zmieniony 01 lut 2012, 10:38 przez Small3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakiś patent poprzedniego właściciela. To na bank nie jest ori...Small3r pisze:[url=http://img845.imageshack.us/img845/9427/20120201045.th.jpg]Obrazek[/URL]
Taka gumka. WTF? <ok>
p.s jak tam moja stronka ?
Mi to wygląda na przewód elektryczny, być może ktoś podłączył go pod prędkościomierz, żeby mieć sygnał prędkości - może do Quattro, do sterownika tylnego mostu ? Nigdy nie wiadomo co poprzednicy chcieli zmodyfikować.
Jeśli to rzeczywiście gumka z pętelką, to może używano jej do kasowania licznika dziennego? Może z tym coś nie działa...
Sam nie wiem
Na pewno nie jest to oryginalna część .
Jeśli to rzeczywiście gumka z pętelką, to może używano jej do kasowania licznika dziennego? Może z tym coś nie działa...
Sam nie wiem
Na pewno nie jest to oryginalna część .
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Takie coś wleciało dzisiaj. Zdjęcia jutro będą poprawione.
serizzi, okazało się, że koło od kierowcy, nie było prawie w ogóle przykręcone... Normalnie musiałem okręcić klucz około trzech razy... Że ono nie odpadło przy 180km/h... To jest cud. Ale audika mnie ochroniła, żyję <ok>
Po przykręceniu koła, cisza jak makiem zasiał. Dopiero powyżej 90 km/h zaczyna się to co zawsze. Ale jutro jadę na wyważenie kół <ok>
serizzi, okazało się, że koło od kierowcy, nie było prawie w ogóle przykręcone... Normalnie musiałem okręcić klucz około trzech razy... Że ono nie odpadło przy 180km/h... To jest cud. Ale audika mnie ochroniła, żyję <ok>
Po przykręceniu koła, cisza jak makiem zasiał. Dopiero powyżej 90 km/h zaczyna się to co zawsze. Ale jutro jadę na wyważenie kół <ok>