Moje B4 ABT [nowe zdjęcia]
Moje B4 ABT [nowe zdjęcia]
Witam!
Jako że nowych na tym forum wita się pokazaniem fotek, i ja zechciałem pokazać swoje. Auto jak auto, przód trzeba dopieścić (reflektor zamówiony, kratki poszukuję)
Auto jest z 1993 roku, sprowadzone z Niemiec, drugi właściciel. Przebieg niestety nieudokumentowany, a tablica była zmieniana bo ktoś się bawił w przekręcanie (. Nie mniej uważam że auto jest w niezłym stanie. Fotki delikatnie poruszone. Postaram się cyknąć ładniejsze ;]
Jako że nowych na tym forum wita się pokazaniem fotek, i ja zechciałem pokazać swoje. Auto jak auto, przód trzeba dopieścić (reflektor zamówiony, kratki poszukuję)
Auto jest z 1993 roku, sprowadzone z Niemiec, drugi właściciel. Przebieg niestety nieudokumentowany, a tablica była zmieniana bo ktoś się bawił w przekręcanie (. Nie mniej uważam że auto jest w niezłym stanie. Fotki delikatnie poruszone. Postaram się cyknąć ładniejsze ;]
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 13:30 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hehe, dostałem te felgi w cenie auta, także... Autko mam dopiero od zeszłego tygodnia. Sporo zmian zostało już dokonanych. Czekam na ładną pogodę, pocykam kolejne. Jeśli chodzi zaś o miejsce, to moja działka Sokolniki Las. W okolicach Łodzi, może ktoś będzie kojarzył
Pozdrawiam i dziękuję za pochlebne opinie
P.S Dziś robiąc wydech (rura z połączenia mi się wysunęła, i kawałek drogi jechałem totalnie bez wydechu) dopatrzyłem się odbić lakieru na zderzaku. Normalka w takim aucie. Dorobimy lakieru i będzie gites
Pozdrawiam i dziękuję za pochlebne opinie
P.S Dziś robiąc wydech (rura z połączenia mi się wysunęła, i kawałek drogi jechałem totalnie bez wydechu) dopatrzyłem się odbić lakieru na zderzaku. Normalka w takim aucie. Dorobimy lakieru i będzie gites
- stefanskar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
fajowo trza troszke popracowac pare grosikow dolozyc dopiescic zeby jakotako wygladalo wkoncu to Audi
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 20:54 przez stefanskar, łącznie zmieniany 1 raz.