[B4 2.0 ABK]Zender Pantera
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Czas wolny od pracy w pełni wykorzystany. Po roku czasu wyprułem fotele z dawcy <ok> Jak widać na załączonym obrazku ich stan jest słaby ale najważniejsze że wszystkie silniczki chodzą. Plan jest taki żeby środek zrobic w siwej alcantarze a boki w skórze.
Przy okazji powyciągałem co nieco dla pewnego kolegi z forum <ok>
Udało się też kupic w dobrej cenie zespolaka który ma obudowe w idealnym stanie i tym sposobem pozbyłem się "kulawych" soczkewek. Teraz są wszystkie uchwyty <ok>
Zostało jeszcze wyjąc i zamontować 4x elektryke.
Mam nadzieje że wystarczy mi zimy na to wszystko...
Przy okazji powyciągałem co nieco dla pewnego kolegi z forum <ok>
Udało się też kupic w dobrej cenie zespolaka który ma obudowe w idealnym stanie i tym sposobem pozbyłem się "kulawych" soczkewek. Teraz są wszystkie uchwyty <ok>
Zostało jeszcze wyjąc i zamontować 4x elektryke.
Mam nadzieje że wystarczy mi zimy na to wszystko...
Czy ta nakladka na zderzak do B4 (drugie zdjecie) bedzie wygladac tak jak ten Zender?
http://moto.allegro.pl/audi-80-dokladka ... 40432.html
ja wiem ze nie kazdy sie zna i nie kazdy sie musi znac na wszytkim ale zastanów się kolego nad jedną rzeczą jak jedna i ta sama dokłądka miałaby pasować do dwóch różnych zderzaków ? czary ?monkahead pisze:Czy ta nakladka na zderzak do B4 (drugie zdjecie) bedzie wygladac tak jak ten Zender?
Kolego duo, ja wiem ze nie kazdy potrafi czytac ze zrozumieniem ale na tej aukcji sa 2 rozne nakladki do B3 & do B4 >> na dwa rozne zderzaki. Istnieje wiec szansa ze 1 bedzie pasowac
Tighe przeciez nakladka Zendera ma 3 otwory, przez ktore idealnie widac kratki zderzaka wiec jakim cudem sie nie pokrywaja. Rozumiem ze ta nakladka z aukcji nie jest ORI ale moze jest dobrze wykonana i bedzie sie dobrze prezentowac. Napisalem do goscia czy ma jakies zdjecie tej nakladki na aucie, zobaczymy co odpisze.
Tighe przeciez nakladka Zendera ma 3 otwory, przez ktore idealnie widac kratki zderzaka wiec jakim cudem sie nie pokrywaja. Rozumiem ze ta nakladka z aukcji nie jest ORI ale moze jest dobrze wykonana i bedzie sie dobrze prezentowac. Napisalem do goscia czy ma jakies zdjecie tej nakladki na aucie, zobaczymy co odpisze.
faktycznie jest :!: za pierwszym razem mi sie nie wczytały fotki dwie widzialem tylko na miniaturze, przepraszam zatem i zwracam honor w takm razie. Ta B4kowa to dokladka na wzór RS2, całkiem co innego niż zenderowa.monkahead pisze:Kolego duo, ja wiem ze nie kazdy potrafi czytac ze zrozumieniem ale na tej aukcji sa 2 rozne nakladki do B3 & do B4 >> na dwa rozne zderzaki. Istnieje wiec szansa ze 1 bedzie pasowac
No właśnie nie bardzo wiem jak ona miałaby pasować bo od góry ma prostą krawędź a linia ramki pod tablice rejestracyjną jest poniżej lini listew. Zenderowa dokładka idzie równo pod listwami i ma miejsce na ramke do której się przykręca tablice.monkahead pisze:Czy ta nakladka na zderzak do B4 (drugie zdjecie) bedzie wygladac tak jak ten Zender?
To Lamborghini mojego brachola <ok>duo pisze:Robert, a z tyłu za fotelami to zimowy set up dla B4 ?
Mój setup na zime jest taki:
- Daniello85
- Audi 80 Klub