[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wymienione całe zawieszenie, tuleje ramy, poduche pod skrzynia, belke z przodu, oraz cześć która powodowała moją największą frustracje powodujać trzepanie silnika na wolnych obrotach - wężyk od podciśnienia za 10zł. Jazda teraz to sama przyjemnosć, zwłaszcza jak każdego ranka auto odpala za 1szym razem, czego nie mozna powiedziec o nowych autach. Tylko żeby wreszcie zrobiło sie cieplej bo tak wygląda teraz <ok> :
- Audi Sport
- Forum Audi 80
A takie pierdoły kupiłem, polecam ten Bamp do zderzaków długo sie efekt utrzymuje, plus jakiś tam wosk itd. No i chwilowo tyle ze zmian, ale jedna 80ka którą ostatnio widziałem zrobiła na mnie olbrzymie wrażenie i kiedyś bardzo bym chciał żeby moja tak wyglądała.Audi Sport pisze:Jakieś nowości w young timerze ?
A tu ta 80ka:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Olej taki jaki powinien być <ok> Co do tej B3 z filmiku to nie podchodzi mi to <zyga> Niekompletne listwy na na bokach, przód jakiś niespasowany możliwe, że przez tragiczną jakość filmiku :roll: Po za tym z z przodu fele mocno schowane do środka a z tyłu ohydny naciąg i felga wywalona poza obrys, paskudna konfiguracja Jedynie felgi są super, bo wiadomo BBS RS <oki> <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: