Mechaniczna pomarańcza ;) str.11
Dzisiaj w końcu założyłem niższe sprężyny :mrgreen: -60/-40 Autko zwłaszcza z przodu mocno usiadło na ziemii, jestem po prostu wniebowzięty :mrgreen: Teraz tył stoi wyżej niż przód , a nie na odwrót... No i teraz w zakręty można sobie wchodzić z prędkością dowolną... Niedługo postaram się zapodać jakieś nowe fotki.
Kupiłem również kierownice z Golfa MK1 GTI. Nie jest to może moja wymarzona kiera ale napewno lepsza niż aktualna...
http://www.allegro.pl/item229896074_kie ... _mk_1.html
Tak wogóle czy ktoś sie orientuje czy będzie pasować bez problemu na wieloklin W B2 , czy trzeba będzie z jakąś nabą kombinować??
[ Dodano: 2007-09-04, 23:26 ]
No to daje troche fotek, jakość niezbyt ciekawa bo słaby aparat, ale za jakiś czas zrobie porządną sesje spoilerek przedni niestety wciąż u lakiernika, bo sie opierdziela z robotą...
Teraz mi nikt nie powie na auto "kangur"... :mrgreen:
Kupiłem również kierownice z Golfa MK1 GTI. Nie jest to może moja wymarzona kiera ale napewno lepsza niż aktualna...
http://www.allegro.pl/item229896074_kie ... _mk_1.html
Tak wogóle czy ktoś sie orientuje czy będzie pasować bez problemu na wieloklin W B2 , czy trzeba będzie z jakąś nabą kombinować??
[ Dodano: 2007-09-04, 23:26 ]
No to daje troche fotek, jakość niezbyt ciekawa bo słaby aparat, ale za jakiś czas zrobie porządną sesje spoilerek przedni niestety wciąż u lakiernika, bo sie opierdziela z robotą...
Teraz mi nikt nie powie na auto "kangur"... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 13:16 przez K2, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za opinie Prace nad autem cały czas powoli, aczkolwiek konsekwentnie idą do przodu Niedawno spoiler pod zderzakiem na dobre już zagościł na aucie, wylakierowany jak trzeba kilka fotek od frontu:
Pojawiło się tez nowe wnętrze, jutro postaram sie zrobić troche fotek i wrzucić tutaj
Acha byłbym zapomniał o jeszcze jednej ważnej rzeczy :mrgreen: .... Folia z szyb RAUSSSSS!!!!!!! Pozdzierałem wszystko bo stwierdziłem że to kiblowato jednak wyglądało
pozdrawiam wszystkich
Pojawiło się tez nowe wnętrze, jutro postaram sie zrobić troche fotek i wrzucić tutaj
Już gdzieś o tych chlapaczach pisałeś Mnie tam sie podobają i nie zamierzam ich ściągać Mają swój urokjmm pisze:Nooo po obnizeniu wygląda fajnie, ale te chlapacze psują wszystko
Acha byłbym zapomniał o jeszcze jednej ważnej rzeczy :mrgreen: .... Folia z szyb RAUSSSSS!!!!!!! Pozdzierałem wszystko bo stwierdziłem że to kiblowato jednak wyglądało
pozdrawiam wszystkich
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 13:25 przez K2, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzisiaj porobiłem foty środka
Na zdjeciach troche dziwne kolory tej tapicerki wyszły.... :roll: w rzeczywistości jest bardziej ciemnobrązowa. Środek został wypatroszony z Audi Coupe 1.8 '85r. czyli modelu poliftingowego. Udało się dobrze trafić gdyż "dawca" również miał ciemno brązowe wnętrze podobnie jak ja. Fotele w bdb stanie, nic poprzecierane (nawet fotel kierowcy) jedyny minus to troche inny wzór tapicerki na siedzisku tylnej kanapy i tylnych boczkach.... No ale cóż jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.... Do wymiany pozostała jeszcze tylna półka bo została stara a niepasuje do profilowanej kanapy. Trzeba przełożyć Cięgna do blokady przesuwu fotela, bo w przejściówce są z innej strony, oraz zamki pasów bezpieczeństwa bo również niepasuja.... Boczki drzwiowe różnią sie natomiast szeroką kieszenią zamiast wąskiej oraz brakiem chromowanych listw , które zamierzam jakoś przełożyc.
Zamiast oryginalnej kierownicy pojawił się ster z Golfa mk1 GTI , aczkolwiek raczej przejściowo gdyż zachorowałem na kiere Nardi Torino do tego jeszcze szukam oryginalnej drewnianej gałki zmiany biegów z Audi B2 lub Nardi.
A poniżej taki mały gadżet :mrgreen:
Wiem że dla co poniektórych to wiocha pełną gębą ale mnie sie nawet spodobały moje kosteczki vel "dyndające vkurwiacze" nio i pachną vanilliowo
Na zdjeciach troche dziwne kolory tej tapicerki wyszły.... :roll: w rzeczywistości jest bardziej ciemnobrązowa. Środek został wypatroszony z Audi Coupe 1.8 '85r. czyli modelu poliftingowego. Udało się dobrze trafić gdyż "dawca" również miał ciemno brązowe wnętrze podobnie jak ja. Fotele w bdb stanie, nic poprzecierane (nawet fotel kierowcy) jedyny minus to troche inny wzór tapicerki na siedzisku tylnej kanapy i tylnych boczkach.... No ale cóż jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.... Do wymiany pozostała jeszcze tylna półka bo została stara a niepasuje do profilowanej kanapy. Trzeba przełożyć Cięgna do blokady przesuwu fotela, bo w przejściówce są z innej strony, oraz zamki pasów bezpieczeństwa bo również niepasuja.... Boczki drzwiowe różnią sie natomiast szeroką kieszenią zamiast wąskiej oraz brakiem chromowanych listw , które zamierzam jakoś przełożyc.
Zamiast oryginalnej kierownicy pojawił się ster z Golfa mk1 GTI , aczkolwiek raczej przejściowo gdyż zachorowałem na kiere Nardi Torino do tego jeszcze szukam oryginalnej drewnianej gałki zmiany biegów z Audi B2 lub Nardi.
A poniżej taki mały gadżet :mrgreen:
Wiem że dla co poniektórych to wiocha pełną gębą ale mnie sie nawet spodobały moje kosteczki vel "dyndające vkurwiacze" nio i pachną vanilliowo
hmmm w sumie to coś mi od początku nie pasowało z tym wnętrzem w tej coupecie ale nie przypuszczałem że to może być środek z ur-q. Z Przynajmniej ja takich foteli w żadnym ur-q nie widziałem , zawsze były jakieś welurowe lub skórzane fotele jmm jeżeli masz jakieś foty ur-q z taki mwnetrzem to zarzuć , chetnie zobacze Zdziwiły mnie też boczki drzwiowe w których kieszenie są obszyte wykładziną, ta sama wykładzina była również na bokach konsoli środkowej. No ale najważniejsze że nowy środek pasuje kolorystycznie do reszty mojego wnętrza :mrgreen:jmm pisze:Z coupe GT to masz siedzisko tylnej kanapy
Przednie fotele, boczki i oparcie z tyłu są z UrQ rocznik 84-85
A nom środek jest z Bierunia Żyd z gościa straszny nic nie popuści z ceny.... :evil:pawelbicz pisze:Widzę, że wyrwałeś wnętrze qpety z Bierunia Pewnie słono zapłaciłeś, bo ten gość się ceni