[AUDI B4 AVANT 1,9 TDI ]gibajowa Avanta( sprzedana )
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
28.01.2012
nie wytrzymałem i avanta dostała nowy przegub i nowe gumki na stabilizator (tak przy okazji)
guma była pęknięta i nawaliło już się tyle syfu że wymiana mnie nie ominęła
przy okazji zobaczyłem że amor skończył swój żywot :cry: wyciekł olej i po niedzieli pewnie wymiana na nowe
aha amory Monroe druga zima i po amorach :evil:
nie wytrzymałem i avanta dostała nowy przegub i nowe gumki na stabilizator (tak przy okazji)
guma była pęknięta i nawaliło już się tyle syfu że wymiana mnie nie ominęła
przy okazji zobaczyłem że amor skończył swój żywot :cry: wyciekł olej i po niedzieli pewnie wymiana na nowe
aha amory Monroe druga zima i po amorach :evil:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
04.02.2012
niestety ale musiałem zmienić filtr paliwa zobaczcie co było w środku mróz -30
aha paliwo orlen i ze 2 razy nalałem zza buga jeszcze w grudniu
i teraz pytanie :?: czy to jest zwykła parafina? czy wyszedł dopiero ten syf zza buga? niby jak lałem to ruskie to nie było mrozów ale pewnie syf został :roll: i dopiero teraz przy -30 wyszło wszystko :roll: więcej tego g.... nie leję :evil: aha wogóle to pierwszy raz odkąd jeżdżę to coś mnie skusiło na to ruskie paliwo :evil:
niestety ale musiałem zmienić filtr paliwa zobaczcie co było w środku mróz -30
aha paliwo orlen i ze 2 razy nalałem zza buga jeszcze w grudniu
i teraz pytanie :?: czy to jest zwykła parafina? czy wyszedł dopiero ten syf zza buga? niby jak lałem to ruskie to nie było mrozów ale pewnie syf został :roll: i dopiero teraz przy -30 wyszło wszystko :roll: więcej tego g.... nie leję :evil: aha wogóle to pierwszy raz odkąd jeżdżę to coś mnie skusiło na to ruskie paliwo :evil:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
myślisz że nie wymieniłem? 8-) dolałem benzyny przed mrozami ale pewnie było za późno :oops: albo po prostu orlen takie paliwo sprzedaje :evil:siejek pisze:gibaj, co chcesz od ruskiej ropki? ja od samego początku na niej śmigam, zrobiłem juz 27kkm i żadnego problemu nie miałem, filtr paliwa przed zimą zawsze wymieniam