[Cabrio 8G 2.8 AAH] Wyprzedaż części : fotele,dach, alu 15&
Brocki były za małe, chce 17" najlepiej Azev A 8,5J, może coś się trafi...Lucazzz pisze:Kolczat, -60 czy wiecej??? ze ja wczesniej nie wiedziałem... :roll:
audiB2coupe, szkoda ze Brocki sprzedałec... z glebą i po polerce rantów mogły by swietnie wygladac....
Hehe tak to jest wersja zimowa co bym mógł przez zaspy przejeżdżać z podniesionym przodem a tak na poważnie to tył chyba nie jest -60 siadło na bank 40mm(jak kupie felgi to wtedy może będzie -60) sprężyny, które tam miałem wcześniej nie są w ogóle od cabrio tylko od sedana raczej (poprzedni właściciel sie zamienił z kimś, bo mówił, że była taka gleba, że nie mógł jeździć). Szkoda, że nie kupiłem wcześniej to już miałbym niżej ale cóż...Niki20 pisze:audiB2coupe, teraz masz 40/60 :?: Ciekawa opcja :mrgreen:
Jakby ktoś wiedział o springach -60 na przód do V6 to proszę o kontakt
Jakoś ta firma do mnie nie przemawia, ale może nie jest zła. Kolczat ta stronka nie działa a co powiesz o Weitecach ?Kolczat pisze:kupuj jamexy z darstuning.com za 220pln bodajze, ja swojego swego czasu ladnie obnizylem na tej sprezynieaudiB2coupe pisze:Jakby ktoś wiedział o springach -60 na przód do V6 to proszę o kontakt