audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Krzychu zrób coś sam najlepiej wieczorem jak już ciemno będzie wtedy się najlepiej ustawia światełka. Ja żeby ustawić zenona musiałem lewą lampę dość dobrze w dół opuścić a prawą tylko troszkę więc z tymi magicznymi lampkami trzeba się jakiś czas bawić.
Aha i jeszcze powiedzcie mi gdzie on takiego bystrego policjanta znajdzie żeby się dopatrzył że tam akurat nie ma znaczka na lampie :?: Ja takiego jeszcze nie spotkałem bo nasza drogówka nadaje się tylko do ładowania mandatów za prędkość i za alkohol pijaczkom. Chyba że trafi na panów z suki którzy na wyposażeniu mają fajny sprzęt do sprawdzania różnych dziwnych rzeczy w aucie i dużo większą wiedzę o samochodach niż zwykła drogówka.
Aha i jeszcze powiedzcie mi gdzie on takiego bystrego policjanta znajdzie żeby się dopatrzył że tam akurat nie ma znaczka na lampie :?: Ja takiego jeszcze nie spotkałem bo nasza drogówka nadaje się tylko do ładowania mandatów za prędkość i za alkohol pijaczkom. Chyba że trafi na panów z suki którzy na wyposażeniu mają fajny sprzęt do sprawdzania różnych dziwnych rzeczy w aucie i dużo większą wiedzę o samochodach niż zwykła drogówka.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
http://docs6.chomikuj.pl/1184016562,PL, ... %C5%82.pdfwampir1988 pisze:MichalxQ7, to jakbyś znalazł jeszcze raz to wrzuć linka chętnie się doedukuję w tym temacie
http://docs8.chomikuj.pl/997987844,PL,0 ... C5%82.docx
gornik pisze:dydo85, a co taki obskrobany zderzak z prawego rogu?
wyjezdzałem zpalcu na noc do robty, a byłem juz spóxniony , spieszyło mi sie i nie zauważyłem Traffica na palcu :evil: ale to tylko lakier odpadł na całe sszczęścieBronek27 pisze:uuułłłłłuuuuuułłłłuuuu zaś byndzie psikoł ech chopie chope kaj zaś ciulneł
chopie tak patrza na te foto tak myśla te Twoje auto jest odwrotne niż baba śląska w barach szeroka i w dupie wąska :mrgreen:
jakto sam lakier opadł ? to co ten zderzak był nim ino łopsypany ? kaj Ty żeś to malował chooopie :mrgreen:dydo85 pisze:gornik pisze:dydo85, a co taki obskrobany zderzak z prawego rogu?wyjezdzałem zpalcu na noc do robty, a byłem juz spóxniony , spieszyło mi sie i nie zauważyłem Traffica na palcu :evil: ale to tylko lakier odpadł na całe sszczęścieBronek27 pisze:uuułłłłłuuuuuułłłłuuuu zaś byndzie psikoł ech chopie chope kaj zaś ciulneł