Dawido_zn---> audi 8G 2,8 cabrio
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Fajny bezdasznik.
AZEVy pięknie pasują do budy B4 (zarówno u Ciebie jak i u górnika).
Mam takie same ale bez grzania i chce dołożyć maty (już zakupione).
Powiedz mi czy jak zdejmę skórę jakimś cudem to czy da radę ją z powrotem założyć? Czy potrzeba do tego roboty tapicerskiej już.
AZEVy pięknie pasują do budy B4 (zarówno u Ciebie jak i u górnika).
Widzę że wybebeszałeś kubeł ze skóry.Dawido_zn pisze:Pobawiłem się w tapicera...
fotel mi się rozlazł na szwie i przy okazji dowiedziałem się czemu u kierowcy nie grzeje tyłka otóż jakiś matoł poprzecinał kabelki od mat... Jutro fotelik będzie jak nowy
Mam takie same ale bez grzania i chce dołożyć maty (już zakupione).
Powiedz mi czy jak zdejmę skórę jakimś cudem to czy da radę ją z powrotem założyć? Czy potrzeba do tego roboty tapicerskiej już.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A może da radę jakoś wsunąć matę pod skórę tylko bez całkowitego ściągania jej?
Bo w sumie skóra w dobrym stanie, bez przedarć i dziur to szkoda by była ją uszkodzić.
Zmiękczałeś jakoś tapicerkę jakimś środkiem do skór co by elastyczności trochę odzyskały fotele? Bo widzę że jest ładny ta tym zdjęciu gdzie go złożyłeś do kupy.
Bo w sumie skóra w dobrym stanie, bez przedarć i dziur to szkoda by była ją uszkodzić.
No moja już zesztywniała też.Dawido_zn pisze:skóra jest twarda
Zmiękczałeś jakoś tapicerkę jakimś środkiem do skór co by elastyczności trochę odzyskały fotele? Bo widzę że jest ładny ta tym zdjęciu gdzie go złożyłeś do kupy.
Dzięki za komentarze Co do fotela to nie włożysz maty tak jak piszesz bo siedzisko jest podzielone na cześci (te takie wgłębienia) i w tych miejscach skóra jest łączona takimi kółeczkami metalowymi z drutami, które są w gąbce od razu piszę, że ciężko się tam dostać kup sobie małe kombinerki albo jakieś szczypce !! a do tapicerki już od jakiegoś czasu używam kremu do skór Ma fra
http://motohurtownia.iai-shop.com/data/ ... 7/75_2.jpg
i jest rewelacyjny.
http://motohurtownia.iai-shop.com/data/ ... 7/75_2.jpg
i jest rewelacyjny.