[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Arturo997, niestety nie pasuje, na wszystkie możliwe sposoby próbowałem, niestety muszę zwrócić.
Dzisiaj zrezałem przód. Przez grilla FK prześwitywał kawałek srebrnego pasa przedniego i otwieranie maski. Rozebrałem przód i pomalowałem spód na czarny mat. Grilla przy okazji również. Został przeszlifowany i pryśniety. Nie patrzcie jeszcze na przód jak na skończone prace. Listwy w dalszym ciągu nie założone, prawa lampa nie spasowana do końca. Wszystko się powoli robi.
Znaczki zostały zdjęte, gdyż niedługo cała tylna klapa będzie malowana. Znaczki idą w czarny błysk. Całe są zaśniedziałe już...
Dzisiaj zrezałem przód. Przez grilla FK prześwitywał kawałek srebrnego pasa przedniego i otwieranie maski. Rozebrałem przód i pomalowałem spód na czarny mat. Grilla przy okazji również. Został przeszlifowany i pryśniety. Nie patrzcie jeszcze na przód jak na skończone prace. Listwy w dalszym ciągu nie założone, prawa lampa nie spasowana do końca. Wszystko się powoli robi.
Znaczki zostały zdjęte, gdyż niedługo cała tylna klapa będzie malowana. Znaczki idą w czarny błysk. Całe są zaśniedziałe już...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wrzucę jeszcze tutaj info, może ktoś wpadnie na jakiś genialny pomysł ...
https://audi80.pl/90-b3-20-ps-proble ... htm#717677
https://audi80.pl/90-b3-20-ps-proble ... htm#717677
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ori grill nie wygląda jak kratka od junkersa <ok>Audi Sport pisze:Small3r, Przelutuj sobie ten przekaźnik, jak masz w nim bezpiecznik to go wyciągnij i sprawdź miernikiem czy przez kable prąd przepływa.
Też masz taką kratkę od junkersa u siebie tyle, że ze znaczkiempawelrybak15 pisze:ten grill jest ohydny, przypomina mi kratkę od starego junkersa <rotfl>
Nie martw się, już niedługo moje też, czekam tylko na wypłatę <ok>Mabrothrax pisze:Przynajmniej auto w jednym kolorze :lol:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam. Dzisiaj byłem u bardzo fajnego tłumikarza który robi i liczy wydechy od podstaw. Wycięliśmy środkowy tłumik, i wspawaliśmy rurkę. Za miesiąc jestem umówiony na zrobienie całego wydechu od kolektora. Okazało się, że końcowy tłumik jest jeszcze ori z fabryki i został cały wydmuchany, więc totalnie przypadkiem zrobiłem przelot.
Miny kolegi i pana tłumikarza którzy znajdowali się pod samochodem podczas pierwszego odpalenia - bezcenne. Uciekali tak, że aż im drabiny zabrakło haha. Auto jest o 4 tony za głośne i oczywiście będzie to robione dalej, ale szukam teraz ładnego tłumika z R5 20V 2.3 lub z V6. Oceńcie sami jak to wyszło. To jest totalnie uwolniony dźwięk R5 haha <ok> Pozdrawiam!
Miny kolegi i pana tłumikarza którzy znajdowali się pod samochodem podczas pierwszego odpalenia - bezcenne. Uciekali tak, że aż im drabiny zabrakło haha. Auto jest o 4 tony za głośne i oczywiście będzie to robione dalej, ale szukam teraz ładnego tłumika z R5 20V 2.3 lub z V6. Oceńcie sami jak to wyszło. To jest totalnie uwolniony dźwięk R5 haha <ok> Pozdrawiam!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: