hahahah a jednak <ok> a klapka wlewu? bo też ciekawie może wyglądaćMaszu pisze:i bilem sie z myslami... :mrgreen: i wygraly... bedzie u mnie lusterko wstezne :roll: :mrgreen:
[Audi Coupe Quattro AAH] by Żana
Audi Coupe to raczej już legenda z jednej strony, a tu robi się z legendy Caliberka.
Hmm proponował bym z jednej str. wrócić do wcześniejszego, bo pomału robi się wieś. :mrgreen:
Sory za szczerość, ale wyraziłem swoje zdanie na temat samochodu. Byłem tu dawno temu i pamiętam jaki był piękny, na czarnych stalu itd. a teraz? wygląda okropnie. Wg. mnie projekt idzie w złą stronę, moje zdanie. Ale podziwiam za pomysłowość. <ok>
Hmm proponował bym z jednej str. wrócić do wcześniejszego, bo pomału robi się wieś. :mrgreen:
Sory za szczerość, ale wyraziłem swoje zdanie na temat samochodu. Byłem tu dawno temu i pamiętam jaki był piękny, na czarnych stalu itd. a teraz? wygląda okropnie. Wg. mnie projekt idzie w złą stronę, moje zdanie. Ale podziwiam za pomysłowość. <ok>
No właśnie :lol: pisałam wcześniejKORU pisze:No ale najpierw trzeba wymienić zepsuty termostat. Dopiero potem mozna karton wyciągnąć.duo pisze:... a tak nawiasem to po co ten karton ? ...
a co do naklejek, pisałam że to chwilowe, żeby zakryć pofałdowany błotnik. Na lato mam zamiar znów powrócić do białych alu, no i może pomalować auto jak starczy $ bo jak pisałam silnik pierw będę remontować.
A teraz wiem, że jest to kolorowe "coś" ale chociaż wyróżnia się z tłumu <ok>
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
Termostat nie ma tu nic do rzeczy.. V-ki chwilke nagrzewają się w chłodniejsze dni, a tym bardziej szybką tracą optymalną temperature podczas jazdy, więc nie pisz bzdur, że termostat nie sprawny itp., czyli mam rozumieć, że te najnowsze tiry też mają problemy z termostatem? i robią po tyle tysięcy kilometrów z kartonami? :lol: Hah... domyślam się jak mógł wyglądać twój przejazd przez miasto, co 500m stanie na światłach i przejazd 10 km w 30minut to nie dziwne, że miałeś dobrą temperature zwróć uwage, że miasto, miastu nie równe, tak samo wieś, a miasto itp. dojazd do pracy, każdy ma inne warunki.... więc jednemu potrzeba kartonu, a drugiemu nie :mrgreen: Sam mam karton na kawałku chłodnicy i nie widze nic w tym złego wole jeździć z nim i mieć spokojna głowe, niż bez i na nie dogrzanym silniku :roll:duo pisze:100x lepiej by auto wygladało jakby nie miało zadnych modów :!: a tak nawiasem to po co ten karton ? mialem kilka vek w życiu i w największe mrozy jakoś nie było potrzeby pchać czegoś bo był ukrop po "paru" metrach ..
zanaCoupetka fajna, pamiętaj jedno, to twoje auto i robisz je dla siebie, tobie się ma podobać i ty nim będziesz jeździła
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dokładnie. Choćby pierwsze z brzegu:shellah pisze:mylisz się :mrgreen:Maszu pisze:ano nie ma :mrgreen: <ok>damiango pisze:Powiedziałbym że drugich takich Treserów nie ma
TRESER NA COUPE by kris0181
Co do stikera to lepiej niż pogięty błotnik ale jak dla mnie wzór sticker bomb taki sobie. Za drobny jak dla mnie. Z daleka wygląda jak kaszka takie drobne.
Zdecydowanie jak bym już robił cos takiego to wybrałbym wzór taki jak spajkiego:
Jest tak jakby z większych wzorków i wygląda jak prawdziwy stickerbomb a nie jak taki cięty z metra.
Ogólnie jest ok. Nie jest to co prawda mój kierunek robienia auta ale tak jak pisali to Tobie ma się podobać auto a nie innym.
<ok> <ok> <ok>
Ogólnie "in plus"!
<ok> <ok> <ok>