no cos w tym stylu :mrgreen:duo pisze:Bronek27 napisał/a:
jakiś szopie pewno
kaj w szopie ja to myśla, ze to przed szopo było i tez pewnie wtedy halny wioł
audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
a wogole w niej byłem :roll: zobaczymy jak to bedzie pasowało itp, az tak drogie nie było wiec sie skusiłemkeczy pisze:badziew jak nie wiem, wlasnie wypadles z kolejki do zaawansowanych
ano dokładnie taki tzn prawie dokładnie taki tylko ze w zimie na serii jeżdzeKORU pisze:Że niby taki wynalazek. W zimie całkiem przydatny.
dydo85, a ja myślałem że taką kupiłeś: http://allegro.pl/dokladka-zderzaka-aud ... 40710.html
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
w sobote po wizycie u juga na pokład wpałdy w końcu elktryczne szyby na tył (leżały rok zanim wyrok został prawomocny ) przy okazji chciałem założc klamki w kolorze które dałem sobie wcześniej pomalowac... i wielkie było me zdziwienie ze wkładki przednich klamek nie pasowały do tych pomalowanych :shock: wiec na obecna chwile mam dwie w kolorze i dwie czarne :evil: wiec znowu tzreba to rozebrac i tym razem dam pomalowac te co mam obecnie na aucie...
teraz musze jeszcze poszukac jakis zaslepek w miejsce korbotronica
AudiLaziska, dzieki :oops: , lecz tylko Ci sie wydaje...
AudiLaziska, dzieki :oops: , lecz tylko Ci sie wydaje...
no wolałbym boczki ale jesli nie bedzie to nawet zaslepka sie zadowoleKolczat pisze:dydo85 napisał/a:
innymi slowy znalezc boczki pod elektryke
teraz jeszcze trzeba zabudowac EDS oraz wyłacznik ABSu i wszechno w srodku... no a jak wydostane sie z kredytu to bedziemy polowac na skóre chyba ze skusze sie na obszycie.