Coupe by Emge
To znowu ja. Oglądałem to 2.2KV i powiem wam, że dźwięk silnika- bezcenny, ale (zawsze musi być jakieś ale) niestety tak:
- zderzak tylni od 90 (nie od Coupe)
- hak
- siedzenia w innym kolorze niż reszta (niebieskiej) tapicerki
- ogólnie tapicerka pozostawia nieco do życzenia
- klej na desce rozdzielczej
- lusterko wsteczne na gumę do żucia
- szyby boczne przednie + przednia do wymiany (ogromne rysy)
- silnik nie pali na dotyk do tego za bogata mieszanka (a wiadomo, że wtrysk mechaniczny nie jest lubiany przez mechaników)
- pomniejszych wad nie wymieniam
Na plus to stan techniczny (zawieszenie itp) i blachy (bo remoncie) w bdb stanie (ale brzydki kolor).
konkluzja- zostaje 1.8 w którym żadna z w/w wad nie występuje
- zderzak tylni od 90 (nie od Coupe)
- hak
- siedzenia w innym kolorze niż reszta (niebieskiej) tapicerki
- ogólnie tapicerka pozostawia nieco do życzenia
- klej na desce rozdzielczej
- lusterko wsteczne na gumę do żucia
- szyby boczne przednie + przednia do wymiany (ogromne rysy)
- silnik nie pali na dotyk do tego za bogata mieszanka (a wiadomo, że wtrysk mechaniczny nie jest lubiany przez mechaników)
- pomniejszych wad nie wymieniam
Na plus to stan techniczny (zawieszenie itp) i blachy (bo remoncie) w bdb stanie (ale brzydki kolor).
konkluzja- zostaje 1.8 w którym żadna z w/w wad nie występuje
- stefanskar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witaj jak dla mnie bomba prezentuje sie swietnie a z tym nowym zakupem to daj sie skusic ja tak zrobilem nie zaluje goraco pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 08 paź 2007, 20:43 przez stefanskar, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro tak bardzo zależy Ci na silniku 5cio cylindrowym do dlaczego go nie zeswapujesz takowy do swojej Coupejki zamiast ładować się w kupno drugiego samochodu?? Ja sam zastanawiam sie nad zmianą swojego silnika na jednostke WN z GT5S, silnik na gaźniku wiec swap jest naprawde mało problematyczny. A co jakiś czas można trafić taki silnik w naprawde fajnym stanie.
Nawet wiem, kto ma taki silnik w naprawde fajnym stani i z małym przebiegiem.K2 pisze:Skoro tak bardzo zależy Ci na silniku 5cio cylindrowym do dlaczego go nie zeswapujesz takowy do swojej Coupejki zamiast ładować się w kupno drugiego samochodu?? Ja sam zastanawiam sie nad zmianą swojego silnika na jednostke WN z GT5S, silnik na gaźniku wiec swap jest naprawde mało problematyczny. A co jakiś czas można trafić taki silnik w naprawde fajnym stanie.
BTW KS Szkoda, ze tak bardzo odchodzisz od oryginału, zwłaszcza, że trafił Ci się rodzynek zachowany w ori stanie, z minimalnym przebiegiem i pełna dokumentacją
-
- Forum Audi 80
- prezes3000
- Forum Audi 80