Moje 175 rumakowe Audi:)
-
- Forum Audi 80
Oj widze Kolego,że mam już zajęcie na sobotęmorus pisze:Tak te czerwone plastiki odłączyłem od reszty za pomocą norzyka do tapet odciełem mocowania i wstawiłem niebieski diody i jest super :mrgreen:
Nawiasem dostałeś PW :?: Bo nic nie odp i się martwie :lol:
Morus:
POSZŁA NASTEPNA, ODCZYTAJ :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2007, 20:13 przez spidi, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje 175 rumakowe Audi.
Witaj !
Dziękuję za pozdrowienia i specjalne wyróżnienie, jakim mnie obdarzyłeś w swoim profilu.Zdjęcia oczywiście oglądałem z dużym zaciekawieniem,choć ja z racji mojego wieku specjalnie nie gustuję w modyfikowaniu swojego autka.Dotąd założyłem tylko rolety na tylną szybę.Jak widzisz, to stanowczo za mało,aby było się czym chwalić.Zyczę dużo satysfakcji z użytkowania swojej NIUNI oraz uczestnictwa w naszym ciekawym FORUM.
Serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów.
Dziękuję za pozdrowienia i specjalne wyróżnienie, jakim mnie obdarzyłeś w swoim profilu.Zdjęcia oczywiście oglądałem z dużym zaciekawieniem,choć ja z racji mojego wieku specjalnie nie gustuję w modyfikowaniu swojego autka.Dotąd założyłem tylko rolety na tylną szybę.Jak widzisz, to stanowczo za mało,aby było się czym chwalić.Zyczę dużo satysfakcji z użytkowania swojej NIUNI oraz uczestnictwa w naszym ciekawym FORUM.
Każdego to dotyczy. Jest taka opcja w BBCodeelrysz.38 pisze:Dziękuję za pozdrowienia i specjalne wyróżnienie, jakim mnie obdarzyłeś w swoim profilu.
Może i tak, ale nie tylko tuning i różnego rodzaju modyfikacje się liczą...elrysz.38 pisze:Jak widzisz, to stanowczo za mało,aby było się czym chwalić.
Zawsze liczy się całość i to niezalęznie od tego czy autko jest w oryginale, czy też po"ulepszaniu".
Zachęcam do opublikowania fotek.
Oczywiście nawzajem.elrysz.38 pisze:Zyczę dużo satysfakcji z użytkowania swojej NIUNI oraz uczestnictwa w naszym ciekawym FORUM.
230km/h już leciało, poszłoby jeszcze więcej,ale nie chciałem go żyłować, poza tym to chce sobie jeszcze trochę pożyćBardzo piękne auto ile ona wyciągnie?
Moje 175 rumakowe Audi.
Witaj!
Moje autko ma tylko 71 rumaków,ale za to mimo,że jest już dość stare ,to jest jeszcze jare! Niunia zużyawa paliwo w granicach norm fabrycznych tj. przy V 90 - 110 km/h ok.6 l/100km,oczywiście na trasie.Jest dobrze utrzymana i w dobrym stanie technicznym,co zawdzięcza niemieckim drogom i właścicielom.Staram się im oczywiście dorównać.Jest garażowane i pielęgnowane jak większość autek użytkowanych przez kolegów naszego FORUM.Oglądam z zaciekawieniem fotki i podziwiam ich wiedze i umiejętności techniczne jakie wykazują,mimo młodego często wieku.Pozdrawiam wszystkich.
Moje autko ma tylko 71 rumaków,ale za to mimo,że jest już dość stare ,to jest jeszcze jare! Niunia zużyawa paliwo w granicach norm fabrycznych tj. przy V 90 - 110 km/h ok.6 l/100km,oczywiście na trasie.Jest dobrze utrzymana i w dobrym stanie technicznym,co zawdzięcza niemieckim drogom i właścicielom.Staram się im oczywiście dorównać.Jest garażowane i pielęgnowane jak większość autek użytkowanych przez kolegów naszego FORUM.Oglądam z zaciekawieniem fotki i podziwiam ich wiedze i umiejętności techniczne jakie wykazują,mimo młodego często wieku.Pozdrawiam wszystkich.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Piękne cacko.
Ja w swoim Avancie założyłem (na razie) tylko podświetlenie półek, pokrętła sterowania nadmuchem, oraz klawisze na desce (oczywiście na niebiesko). Teraz się zastanawiam, jak się w miarę prosto dobrać do podświetlenia wskażników kontrolnych i zegarków Ale do stanu jaki prezentuje Twój Audik to mi jeszcze duuuuuuużu brakuje.
Pozdrawiam.
Ja w swoim Avancie założyłem (na razie) tylko podświetlenie półek, pokrętła sterowania nadmuchem, oraz klawisze na desce (oczywiście na niebiesko). Teraz się zastanawiam, jak się w miarę prosto dobrać do podświetlenia wskażników kontrolnych i zegarków Ale do stanu jaki prezentuje Twój Audik to mi jeszcze duuuuuuużu brakuje.
Pozdrawiam.