B3 ABK
gornik, dzięki szykuje autko pod siebie :roll:
Dziki, gadałem o tym z denzelkiem i w sumie zawsze można to zrobić najpierw chce to wsadzić i odpalić ogarnę wszystko to co jest najważniejsze typu hamulce zawiecha elektryka . No i splanowanie głowicy + inne pierdoły co sie robi przy niej to też koszta są niezłe,dlatego na razie się wstrzymam bo zbankrutuje,a za dużo pożyczki u rodziców wziąłem <wodka>
Dziki, gadałem o tym z denzelkiem i w sumie zawsze można to zrobić najpierw chce to wsadzić i odpalić ogarnę wszystko to co jest najważniejsze typu hamulce zawiecha elektryka . No i splanowanie głowicy + inne pierdoły co sie robi przy niej to też koszta są niezłe,dlatego na razie się wstrzymam bo zbankrutuje,a za dużo pożyczki u rodziców wziąłem <wodka>
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Jak silnik na wierzchu to zawsze lepiej idzie <ok> Pamiętam jak w 1.6 TD zrzucałem głowicę, a to to mi przeszkadzało, a to tamto...
A właśnie, śruby od kolektora wydechowego wykręć i nasmaruj. Jakby brakowało Ci jakiś śrubek to pisz, bo nie pamiętam czy wszystkie są
A tak to uszczelka 70-100zł, śruby 40zł, planowanie 50zł.
A właśnie, śruby od kolektora wydechowego wykręć i nasmaruj. Jakby brakowało Ci jakiś śrubek to pisz, bo nie pamiętam czy wszystkie są
A tak to uszczelka 70-100zł, śruby 40zł, planowanie 50zł.
gdzie ?trepek pisze:planowanie 50zł
Jak odpychało budę coupe która pewnie jest od naszych B3 cięższa ok 200 kg to na razie powinna śmigać
Ostatnio zmieniony 12 mar 2012, 17:04 przez pawelec_, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiaj ostatecznie skończyłem felgi ranty zrobione aby tylko je jeszcze pastą przejechać,środki pomalowane w kolor coś jak był.. Nie cudowałem z kolorami bo miałem cały kpl. który miał iść na tamte stare felgi. Efekt może nie rewelacyjny ale trochę są odświeżone
Teraz tylko czekać na wrzucenie silnika przy okazji sprężyn i alusy wylądują na aucie <ok>
Teraz tylko czekać na wrzucenie silnika przy okazji sprężyn i alusy wylądują na aucie <ok>