[Cabrio ABC 1997]
Piasty tylne już zmieniłem dawno, ale z przodu jeszcze mam dystanse. Nie mam z tym najmniejszych problemów, bo zrobiłem rozwiert na 5x108 i dystans jest z 5 na 5 śrub.ATLAS a Ty nie masz piast zmienionych? Czy nie doczytałem i na adapterach latasz?!
Przednie heble RS2 + piasty S2 czekają na montaż
Marek, wstaw fotki audi na tych Azevach! Ciekaw jestem efektu!
Atlas, na części jako warsztat mam 20% rabatu w okolicznych sklepach. Więc policz sobie, jeśli Tobie sie opłaca to moge Ci kupic pare gratów. Zapewne mozna gdzies taniej znaleźć ale nie chce mi sie szukac.
Audi narazie stoi na AEZach, nie chce mi sie ubierac tych azevow tylko po to żeby cyknąć fotke. Jak dla mnie fajnie komponuja sie z autkiem tym bardziej, że chce zachowac w miare oryginalny wygląd i design z lat 90. Docelowo zapewne będa inne kółka bo tym jednak czegos brakuje ale narazie nie mam pojęcia w co celować.
Piasty S2 kupiłes nowe? Sam zastanawiam sie czy nie zrobić oryginału S2 bo jakos niepewnie sie czuję z tymi pierścieniami w zwrotnicach.
Audi narazie stoi na AEZach, nie chce mi sie ubierac tych azevow tylko po to żeby cyknąć fotke. Jak dla mnie fajnie komponuja sie z autkiem tym bardziej, że chce zachowac w miare oryginalny wygląd i design z lat 90. Docelowo zapewne będa inne kółka bo tym jednak czegos brakuje ale narazie nie mam pojęcia w co celować.
Piasty S2 kupiłes nowe? Sam zastanawiam sie czy nie zrobić oryginału S2 bo jakos niepewnie sie czuję z tymi pierścieniami w zwrotnicach.
Dla mnie to również nie problem, za ujmę dla samochodu tego nie uważam. Jak działa to działa - jest dobrzeATLAS pisze:Piasty tylne już zmieniłem dawno, ale z przodu jeszcze mam dystanse. Nie mam z tym najmniejszych problemów, bo zrobiłem rozwiert na 5x108 i dystans jest z 5 na 5 śrub.ATLAS a Ty nie masz piast zmienionych? Czy nie doczytałem i na adapterach latasz?!
Zapytałem z ciekawości, sam na lato mam adaptery z 4 na 5 śrub i mnie to nie przeszkadza. A jak ktoś się boi, że koło odpadnie... Trudno, jak odpadnie to się naprawi
Jeśli chodzi o mnie, to także nie uważam aby adaptery jakos bardzo krzywdziły mi samochód. Wolałem jednak zmienic piasty ponieważ niesie to za soba więcej plusów i mozliwości niż adapter zmieniajacy rozstaw. Poza tym gdzies na jakimś niemieckim forum przeczytałem, że producenci gwarantuja niezawodność adapterów z 4 na 5 śrub do prędkości chyba około 90km/h. Jeżdze czasem o wiele szybciej więc chce czuć sie pewnie. Co innego gdyby autko słuzyło wyłącznie do dojazdów na zloty.Dla mnie to również nie problem, za ujmę dla samochodu tego nie uważam. Jak działa to działa - jest dobrze
Zapytałem z ciekawości, sam na lato mam adaptery z 4 na 5 śrub i mnie to nie przeszkadza.
Naprawiałem ludziom efekty oderwanego koła - zapłakałbym się gdyby mnie coś takiego spotkało bez AC.A jak ktoś się boi, że koło odpadnie... Trudno, jak odpadnie to się naprawi