[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Słonik, ile mocy masz w tym aucie?
bo do 100km/h idzie podobnie do mojego golfa ale później to juz jest przepaść miedzy nami, z tym że u Ciebie jest znacznie krótsza skrzynia biegów, no i u Ciebie nie ma efektów specjalnych na trzecim biegu, co akuratuważam za plus ale świadczy o tym że masz mniejszy moment obrotowy
bo do 100km/h idzie podobnie do mojego golfa ale później to juz jest przepaść miedzy nami, z tym że u Ciebie jest znacznie krótsza skrzynia biegów, no i u Ciebie nie ma efektów specjalnych na trzecim biegu, co akuratuważam za plus ale świadczy o tym że masz mniejszy moment obrotowy
arwam, nie wiem nie hamowane. Na filmiku powyzej 130kmh to juz nie patrz bo juz nie bylo gniecone na maksa, hamowac bylo trzeba powoli bo cos doganialem.
No od diesla to napewno mam mniejszy moment obrotowy. Wiesz ty raz ze masz duzo mocniejszego golfa a dwa ze masa aut tez troche inna, nie ma co porownywac.
Jak na K03 probujace utrzymac 1bar doladowania to i tak jakos sobie radzi.
No od diesla to napewno mam mniejszy moment obrotowy. Wiesz ty raz ze masz duzo mocniejszego golfa a dwa ze masa aut tez troche inna, nie ma co porownywac.
Jak na K03 probujace utrzymac 1bar doladowania to i tak jakos sobie radzi.
czy a wiem czy mocniejszego? na pewno 200KM jeszcze nie mam choć już nie wiele brakuje, a co do masy to z pełnym bakiem, i skrzynką narzędziową którą na co dzień wożę 1280kg.Słonik pisze: Wiesz ty raz ze masz duzo mocniejszego golfa a dwa ze masa aut tez troche inna, nie ma co porownywac.
ale za to turbiny gabarytowo mamy podobne, Ty masz K03 a ja BV43A