dzięki za miłe słowa .. jeżeli chodzi o kółeczka to mam takie i takie hehe, wogóle jestem fanatykiem borbetA na codzień mam czarne 15" z polerowanym rantem(do sprzedania aktualnie), a od świeta sa 16" w wersji fabrycznej jeszcze, ale tuż po zimie będą w kompletnej polerce :lol: 16" niestety od święta jak ja to mówię bo u nas drogi kiepskie i w zestawieniu z kpl. zawiasem -65 twardym ciężko byłoby wytrzymać 8 miesiecy na tym hehe. Do pracy mam 7 km ale po prawdziwych wybojach mimo że to trasa na warszawę .. mam taką jedna górkę ok 700m, pod którą jade 30-40km/h ... a za mną korek :mrgreen:Oofol pisze:duo chylę czoła...
Bardzo ładna Niunia wszystko świetnie do siebie pasuje, tylko zastanawiam się co jest z felunkiem na jednych zdjęciach gwiazda jest czarna a na innych są srebrne - jakie masz teraz? Mi się osobiście bardziej podobają czarne. Masz piękne autko i gratuluję ci jego!
Co do zmiany wnętrza - tapicerki to radzę ci z doświadczenia - skóra taki i owszem ale siedzisko i oparcie fotela z weluru! jak siedzisz na fotelu kompletnie skórzanym to jest to strasznie męczące na dłuższą metę! Ślizgasz się w zakrętach i du** ci zjeżdża na podłogę a w lecie parzy straszecznie...
Co do BRA to można czasem je dostać na Allegor - sam się nad tym zastanawiałem ale jakoś zawsze było mi na to szkoda kasiory...
Jeszcze raz świetne Autko!!!
dzięki za radę z fotelikami przyznam że tak się właśnie nad taką opcją zastanawiałem chociażby ze względów na koszta .. zobaczymy
jeżeli chodzi o bra z allegro to .. szkoda kasy(na kawałek szmiry i malowanie maski)!
pozdrówki.