[B4 Competition quattro] Na sprzedaż więcej informacji...
Ostatnio tylko od czasu do czasu odpalam sobie go i przelecę się po wiosce i powrotem do garażu.
Autko rozebrane prawie w całości w środku czeka na lepsze dni(kasę:() bez tego nic nie zrobię mam sporo innych wydatków.
Pisać co robił nie chce bo później czepialscy będą wypisywać jaki to ja (goło słowny)
Wszystko w swoim czasie najważniejsze to że auto zostaje zemną, nie oddam! :lol:
P.s poszukuję obudów halogenów mogą być bez soczewkowe, szkła tylko same obudowy ale Ori muszą być, innych nie chce, Jeśli ktoś mą proszę pisać chętnie kupie
P.s1 Sprzedam lub zamienię swoje lampy na soczewkowe, interesują mnie to żeby obudowy i zaczepy były w stanie Bdb ponieważ szkiełka kupię nowe
No chyba na tyle na razie.
Pozdrawiam
Autko rozebrane prawie w całości w środku czeka na lepsze dni(kasę:() bez tego nic nie zrobię mam sporo innych wydatków.
Pisać co robił nie chce bo później czepialscy będą wypisywać jaki to ja (goło słowny)
Wszystko w swoim czasie najważniejsze to że auto zostaje zemną, nie oddam! :lol:
P.s poszukuję obudów halogenów mogą być bez soczewkowe, szkła tylko same obudowy ale Ori muszą być, innych nie chce, Jeśli ktoś mą proszę pisać chętnie kupie
P.s1 Sprzedam lub zamienię swoje lampy na soczewkowe, interesują mnie to żeby obudowy i zaczepy były w stanie Bdb ponieważ szkiełka kupię nowe
No chyba na tyle na razie.
Pozdrawiam
Silnik już dawno mam w garażu teraz czas na planowanie głowicy wymiana uszczelniaczy docieranie zaworów. Itp.
Między czasie rozkręciłem cały osprzęt pomalowałem blok na czarny mat.
Obecnie zabieram się za;
-Polerowanie przewodu od smarowania/chłodzenia turbiny.
-Czyszczenie wszystkich przewodów gumowych.
-Czyszczenie pokrywy zaworów.
-Czyszczenie całego osprzętu, alternator, pompa wspomy itp. :mrgreen:
-Wymiana opasek na nowe.
Jednym słowem jedno wielkie odświeżenie silnika.
Następnie trzeba pomalować kolektor ssący myślałem o jakimś ładnym czerwonym w cytrynkę ale to się zobaczy z czasem.
Następnie wymiana wszystkich uszczelek i można będzie składać w jedną całość.
Między czasie rozkręciłem cały osprzęt pomalowałem blok na czarny mat.
Obecnie zabieram się za;
-Polerowanie przewodu od smarowania/chłodzenia turbiny.
-Czyszczenie wszystkich przewodów gumowych.
-Czyszczenie pokrywy zaworów.
-Czyszczenie całego osprzętu, alternator, pompa wspomy itp. :mrgreen:
-Wymiana opasek na nowe.
Jednym słowem jedno wielkie odświeżenie silnika.
Następnie trzeba pomalować kolektor ssący myślałem o jakimś ładnym czerwonym w cytrynkę ale to się zobaczy z czasem.
Następnie wymiana wszystkich uszczelek i można będzie składać w jedną całość.
W międzyczasie wpadły hella black.
Niestety 3szt jak ktoś ma lewy kierunek chętnie odkupię.
Z nudów zmieniłem podświetlenie rejestracji i oświetlenie wnętrza, fotki później zamieszczę.
p.s Fotka na szybkiego i w słońcu efekt lipny, jak będzie komplet zrobię lepsze fotki.
P.s2 Teraz gdy jest ciepło czas zająć się wymianą podłogi/dywanu.
P.s3 Już nie długo będzie pomalowany cały osprzęt 1.8T następnie trzeba będzie zająć się głowcią.
Niestety 3szt jak ktoś ma lewy kierunek chętnie odkupię.
Z nudów zmieniłem podświetlenie rejestracji i oświetlenie wnętrza, fotki później zamieszczę.
p.s Fotka na szybkiego i w słońcu efekt lipny, jak będzie komplet zrobię lepsze fotki.
P.s2 Teraz gdy jest ciepło czas zająć się wymianą podłogi/dywanu.
P.s3 Już nie długo będzie pomalowany cały osprzęt 1.8T następnie trzeba będzie zająć się głowcią.