Dawido_zn---> audi 8G 2,8 cabrio
Autko już prawie ogarnięte
Wczoraj przyszły sprężyny FK
Sportowe amorki MTS'a już są na aucie, oprócz tego wymienione zostały oba przeguby, łączniki stabilizatorów, łożyska w przednich kołach, łożyska na mcpersonach. Dokładka zderzaka jest już gotowa do założenia. Jutro Audi jedzie na przegląd do gazownika i tłumikarza. Myślę, że w weekend pochwale się efektem końcowym
Sportowe amorki MTS'a już są na aucie, oprócz tego wymienione zostały oba przeguby, łączniki stabilizatorów, łożyska w przednich kołach, łożyska na mcpersonach. Dokładka zderzaka jest już gotowa do założenia. Jutro Audi jedzie na przegląd do gazownika i tłumikarza. Myślę, że w weekend pochwale się efektem końcowym
-60 springi ? Jeśli tak to na takich samych ładnie siadło mi cabrio z tymże na przód amorek bilsteina siadł o skróconym skoku ale myśle że uciebie też ciekawie będzie .Dawido_zn pisze:Autko już prawie ogarnięte
[url=http://img221.imageshack.us/img221/3752/pict0051un.jpg]Obrazek[/URL]