audi achtzig avant by dydo, powrót do przeszłosci.
to na rogu zrobielm jak jechałem na nocke, bylem spozniony i wszybko wyjeżdzalem z palcu i nie zauważyłem tatowego Traffica... a to posrodku to jechalem na rano do robty, bylem zaspany, otorzylem sobie pół bramy ale wyjezdzlem na cała szerokosc zamiast na połowe :mrgreen:coś ty robił że taki ten zderzak pobijany
w kwietniu bedzie, najpozniej w majuGwinta zakładaj
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dydo85 pisze:to na rogu zrobielm jak jechałem na nocke, bylem spozniony i wszybko wyjeżdzalem z palcu i nie zauważyłem tatowego Traffica... a to posrodku to jechalem na rano do robty, bylem zaspany, otorzylem sobie pół bramy ale wyjezdzlem na cała szerokosc zamiast na połowe :mrgreen:
hahaha dobre to :lol:
Zabierałeś się do tego znaczka jak pies do jeża :mrgreen:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
bedziemy gadać jeszcze, bo sam nie wiem jak to sie potoczywampir1988 pisze:a co zrobisz ze starymi fotelami?? bo może bym je przygarnął
cena mysle ze okazyjna, boczki tyył pod elektryke , siedzenia zwykłe i nie ogrzewane, dwa boczki posiadaja uszkodzenia. wiec bede widział czy zostanie u mnie czy pojdzie dalejTighe pisze:Jakieś konkrety oprócz boczków pod elektryke ?
maupen, biorąco pod uwage ze u mnie wystarczyło zmienic manual na tronic to wyszło nie duzo 350pln plus nabicie klimy
Jedynie sa dwie rzeczy które mi nie pasują i mysle czy zostawic ja czy dac dalej na handel...
dekor, poza tym i tak drzewo mi sie nie podoba to mozna wymienic na moje...
a to juz gorsza opcja która daje mi do myslenia...
nie każdy sie leni jak TyKolczat pisze:to sie wysililes czytajac posta od Dyda
Jedynie sa dwie rzeczy które mi nie pasują i mysle czy zostawic ja czy dac dalej na handel...
dekor, poza tym i tak drzewo mi sie nie podoba to mozna wymienic na moje...
a to juz gorsza opcja która daje mi do myslenia...
- wampir1988
- Audi 80 Klub