[Cabrio 8G 2.8 AAH] Wyprzedaż części : fotele,dach, alu 15&
Dzięki za dobre słowa efekt jest niezły, palce bolą, ale warto. Mleko trochę widać, ale póki co tak zostanie, bo nie mam już siły i czasu, może kiedyś poprawie na lustro. Ogólnie jak na ręczne wykonanie jestem zadowolony :mrgreen:
Jak skończę kolejne 2 felgi i 3 dekielki to wrzucę na auto (przed Świętami Wielkanocnymi), żeby sprawdzić ile muszę przód obniżyć i chyba lekko tył przycinając po jednym zwoju.
Jak skończę kolejne 2 felgi i 3 dekielki to wrzucę na auto (przed Świętami Wielkanocnymi), żeby sprawdzić ile muszę przód obniżyć i chyba lekko tył przycinając po jednym zwoju.
No koła nie są złe chciałem odkupić od Ciebie kiedyś, nie wiem czy pamiętasz. Polerka fajna sprawa, ale drugi raz nie wiem czy by mi się chciało, może gdybym miał całą zimę to tak, a teraz robiłem jak najszybciej, jeszcze 4 dekielki mi zostały do wyczyszczenia papierem i polerka.Dawido_zn pisze:ładne koła Miałem swoje polerować przez zimę i teraz trochę żałuję, że tego nie zrobiłem...
Koła miałem zdjęte, na aucie to jedynie rant można polerować. Papier to 120 do wżerów i grubszych rys, następnie 400,600,800,1000,1500,2000,2500 i pasta Autosol. Co najdziwniejsze kupiłem 3 pasty, a zużyłem tylko jedną i to nie do końca.wysio pisze: nic straconego .
Polerke robiłeś na aucie czy koła miałeś zdjęte i polerowałeś ? Jakiej gradacji papieru użyłeś i pasty ?
Ładnie Ci to wyszło
Dzięki
No a ja przypadkiem na nie trafiłem i od razu napisałem do sprzedawcy, też się chwilę zastanawiałem, ale udało się. Finał za jakiś tydzień. Tył siadł mi 1,3cm niżej niż na springach Koni. PS Koni -35 na tył są na handel jak cośViriss pisze:Ha no i znalazły się moje springi Za długo nad nimi myślałem no i się sprzedałyaudiB2coupe pisze:Ostatnio kupiłem zestaw H&R 60/40
Czekam na efekt finalny <ok>
Pozdrawiam
Mówicie o tym ? http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=387 ?