jest <ok>Kelis.Zx145 pisze: Nie jest tak?
B3 ABK
hmm.. każdy ma swój sposób na fetysz :mrgreen:wujo1 pisze:spaykee napisał/a:
na tych co ja mam pospawane można słonia powiesić
<rotfl> słonik się bój bo już niedługo <rotfl>
Ok już wiem jak wyglądają te mocowania z coupe i mniej więcej mam pomysł jak je wyrezać. A w razie czego zderzak zamontuje jak u Pawelca czyli opre go o ori zaczepy do zderzaka dognę go do błotnika i będę dokręcał do nadkola ( taki patent na szybko póki bym nie zrobił mocowań) <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
z tych dwóch zdjęć:KoralB3 pisze:Ok już wiem jak wyglądają te mocowania z coupe i mniej więcej mam pomysł jak je wyrezać. A w razie czego zderzak zamontuje jak u Pawelca czyli opre go o ori zaczepy do zderzaka dognę go do błotnika i będę dokręcał do nadkola ( taki patent na szybko póki bym nie zrobił mocowań) <ok>
to co pokazałeś, to jest jeden z elementów - który właśnie wchodzi w ten prostokątny otwór w zderzaku. W tym elemencie jest napawana nakrętka w którą wkręcasz śrubę od strony halogenu.
Drugi element to ceownik, który nachodzi od zewnątrz na tą część zderzaka w którą wchodzi ta pierwsza - w tym ceowniku masz taki jajkowaty otwór, przez któy przekładasz śrubę, skrećasz do kupy z tym pierwszym, który jest w środku, i tak to się trzymie kupy.
Aha, ten pierwszy przykręcasz do podłużnic :idea:
wsio
:lol: :lol: nie o takim słoniu, ale od biedy może być :lol:wujo1 pisze: <rotfl> słonik się bój bo już niedługo <rotfl>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a ja nie przymierzałęm silnika czy pasuje na łapy :-> :lol: Na podłużnicach przecież są miejsca NA TE łapy, wystarczyło okorować z lakieru i heftnąć... :lol:KoralB3 pisze: Silnik przymierzony łapy pasują sanki wymienione,teraz tylko łapy przyłapać mocniej puścić wiązkę i najważniejsze zrobione <wodka> <wodka>
wujo1, na gadu gadaliśmy <ok> w razie czego i tak musisz po wlepe przyjechać :mrgreen:
pawelec_, dzięki <wodka>
spaykee, są miejsca masz racje,ale lepiej przymierzyć i nie mieć niespodzianek jak z niepasującymi sankami
MIODEK, po co mam na razie grzebać i robić jak nie wiem jak ten silnik chodzi?,odpalmy pojeździmy i zobaczymy co dalej :roll:
pawelec_, dzięki <wodka>
spaykee, są miejsca masz racje,ale lepiej przymierzyć i nie mieć niespodzianek jak z niepasującymi sankami
MIODEK, po co mam na razie grzebać i robić jak nie wiem jak ten silnik chodzi?,odpalmy pojeździmy i zobaczymy co dalej :roll:
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2012, 15:06 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.