[Cabrio 8G 2.8 AAH] Wyprzedaż części : fotele,dach, alu 15&
Nie zaglądalem tu kilka dni i widzę, że była dyskusja o pastach, ja wybrałem Autosol bo tak pisali w temacie odnośnie polerki felg. Uważam, że ta pasta jest ok, ale pewnie są lepsze. Kolczat pewnie będziemy się widzieć bo wybieram się na Nysę jak się uda, więc będziesz mógł przetestować Meguiars'a. Ewentualnie w Ossach 21 lub 22 kwietnia, bo może też uda mi się dotrzeć.
Dzisiaj wreszcie założyłem fele na Cabrio i jest dobrze tylko trzeba zamówić amorki na przód i założyć leżące H&R. Dwa dni bawiłem się z czyszczeniem i malowaniem zacisków, ale już skończyłem i lepiej wyglądają niż takie zardzewiałki. Pomalowałem na czarny mat.
Dzisiaj wreszcie założyłem fele na Cabrio i jest dobrze tylko trzeba zamówić amorki na przód i założyć leżące H&R. Dwa dni bawiłem się z czyszczeniem i malowaniem zacisków, ale już skończyłem i lepiej wyglądają niż takie zardzewiałki. Pomalowałem na czarny mat.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Kolego uruchom GG albo napisz na rafalaudi1@tlen.pl bo jest problem z twoim PW.
Nie z Jego PW, a z PW na całym forum.rafalaudi1 pisze:Kolego uruchom GG albo napisz na rafalaudi1@tlen.pl bo jest problem z twoim PW.
Ta pasta jest swietna ae tylko i wylacznie do przetarcia smug na samiutkim koncu i zakonserwowania powierzchni, do wypolerowania po papierach jest zbyt delikatna, poleruje ale nie likwiduje rys po papierze sciernym. Do odswiezania feg jest jak najbardziej gut tylko trzec dlugo trzeba zeby dobrze dotrzec powierzchnie szmateczka bo inaczej bedzie mleczna.
Właśnie w tej chwili zrobiłem sobie przerwę, bo poleruje dekielki. Jutro skończę i przykręcę. Chodzi Ci o zdjęcie typowo z przodu ? Koła lekko wystają patrząc na wprost zderzaka, ale są praktycznie równo z nadkolami. Jutro dodam zdjęcie, jak nie będzie padać deszcz. Musze jeszcze pomalować progi, lakier juz czeka. Aha i amorki już zamówione, także po weekendzie pewnie wylądują w Cabrio razem z H&R <ok>KORU pisze:audiB2coupe zapodaj zdjecia calego przodu cabrio. Dekielki juz gotowe czy jest jakis problem ? Ta polerka pasuje do czarnego nadwozia.
Od wczoraj walczyłem z zawieszeniem z przodu i nawet się udało wymieniłem 2 końcówki, 2 łożyska na poduszkach, amorki na Ta Technixa i springi na H&R -60. No i oczywiście ustawienie geometrii. Póki co wygląda to tak, mam nadzieje, że jeszcze troche usiądzie.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2012, 18:15 przez MaciekGie, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A