Wczoraj poszło na licytacji audi a4 ack za 2100zł. Rozbite prawym bokiem. Długo myślałem czy kupić na dawcę, ale stwierdziłem ze chwilowo za dużo tego, wiec bliżej zimy coś będzie sie działo. Drobne rzeczy typu montaż tempomatu czy klimy będę uaktualniał na bieżąco. 2.2 turbo też jest fajne, ale kup to nie zajechane....300zx pisze:masrepus, a możesz zdradzić jak rozumiesz większe moce? ACK? ABZ? Kolega kuba2955 przechodził z ABC na ACK, więc możesz zobaczyć jak taki temat wyglada tutaj.
Ładne bo w ocynku, Compi Kombi Usa [B4 ABC]
chmiel25 pisze:...
Ciekawe co będzie dalej??
Sobotnie dłubanie, jakieś tam koła wleciały 18 cali, nic specjalnego poobijane itp. Coś tam się założyło gwintowanego i piasty na 5 śrub oraz inne zaciski do nich, bo na tych piastach jest szerzej o 14mm na stronę. Przy okazji nowa półośka bo stara była pordzewiała i stabilizator tylny czeka na wymianę na grubszy. Pozdrawiam!
[/quote]
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2012, 00:35 przez masrepus, łącznie zmieniany 3 razy.
turbować go nie będę, na ten sezon zwykłe v6 195KM, na przyszły może sie kupi jakiś inny komplet na swap a ten swap będzie kompletny na sprzedaż dostosowany do budy b4 więc nowa wiązka i komputer bez immo oraz łapy, brak visco itp.Niki20 pisze:No to ciekawie działasz ja widzę
Silnika nie ma więc pewnie jakieś V6 poTURBOwane wleci :mrgreen:
przy okazji będzie kompresor klimy na nowy czynnik. Klima też się zakłada.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: