B3 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ora pola jak sie paczy :lol: :lol: :lol: :lol:KoralB3 pisze: http://www.youtube.com/wa...=1&feature=plcp filmik pokazujący że audi jeździ <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a co myślałeś, że wakacje? :lol: nie ma letko, tuningi to ciężki chleb :lol:KoralB3 pisze:bo jak zwykle coś znowusz nie pasuje :roll:
mechanik do monopolowego, bo już nie ogarnia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:!StaSiu pisze:Jeździ to już?
Młody zarzuć jakimiś fotkami, bo straszna stypa, a swap sam się nie zrobi :lol:
!StaSiu, jak się popchnie <ok>
spaykee, a daj mi spokój <wodka> wypoczywałem na majówce więc w temacie była cisza,pracę jak zwykle idą do przodu odbywała się mała rzeźba żeby dopasować rurki od paliwa podpinana była cała wiązka w środku zostaje mi jeszcze parę drobiazgów w postaci czujników które musi mi dosłać trepek na dniach powinna zagadać a potem to już tylko składanie . Jak będę u denzelka to cyknę jakieś fotki :roll:
Amen . <ok>
spaykee, a daj mi spokój <wodka> wypoczywałem na majówce więc w temacie była cisza,pracę jak zwykle idą do przodu odbywała się mała rzeźba żeby dopasować rurki od paliwa podpinana była cała wiązka w środku zostaje mi jeszcze parę drobiazgów w postaci czujników które musi mi dosłać trepek na dniach powinna zagadać a potem to już tylko składanie . Jak będę u denzelka to cyknę jakieś fotki :roll:
Amen . <ok>