daj znac pojade z Tobą i wezme moja deske :mrgreen:wampir1988 pisze:na zimę w końcu pojadę na tydzień w góry na desce pośmigać
[b3 1.6 TD] Wszystkie graty na sprzedaż
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Chyba nie lałeś dzisiaj :shock: TD a TDI to jak gaźnik a FSI.wampir1988 pisze:Z B3 na B4 to prawie żaden przeskok technologiczny.
Koncern VAG wyprzedził TDI swoją epokę o dobre kilka lat, wystarczy spojrzeć po ilu latach Ford, Opel, BMW, Mercedes i inni wprowadzili do swoich aut bezpośredni wtrysk.
Dla porównania Ford wprowadził TDDI ok 1998r a więc na rok przed pierwszym Focusem.
Wielowahaczowe przednie zawieszenie również nie jest wyznacznikiem nowoczesności bo i ówczesne samochody nie wszystkie je posiadają i nie tracą na komforcie jazdy (a'ka Ford Mondeo, który jest bardzo chwalony za przednie zawieszenie).
Ostatnio zmieniony 23 sie 2011, 21:05 przez trepek, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Doskonale wiem że pisał to specjalnie, po to żeby mnie wkurzyć, ale coś mu to nie wyszło. Co nie zmienia faktu że kiepski to był żart. Ale to nie temat na publiczne forum, powiedziałem już w innym temacie że nie wdaje się w zadymy.keczy pisze:pawelrybak15, to Ty nie skumales Sagem-a, przecie specjalnie tak napisal :lol:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
eee tam nie trzeba mi zaawansowanej technologii poza tym b5 to żadna technologia wszystko proste jak drut może troszkę droższe części ale za robociznę nie płacę bo robię sam. Na razie stara poczciwa b3 się jakoś kręci więc trzeba jeździć dopóki daje radę uciągnąć załadowaną przyczepęIC69 pisze:Jasne, kup se dużo nowszy model, a zobaczysz jak Ci ta zaawansowana technologia będzie kieszenie opróżniać.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Za to za niektóre części zapłacisz więcej niż części do B3 + wymiana :mrgreen: Ale kto bogatemu zabroniwampir1988 pisze:b5 to żadna technologia wszystko proste jak drut może troszkę droższe części ale za robociznę nie płacę bo robię sam
Te silniczki są stworzone do targania przyczep i jeszcze nią parę latek pociągniesz <ok>wampir1988 pisze:Na razie stara poczciwa b3 się jakoś kręci więc trzeba jeździć dopóki daje radę uciągnąć załadowaną przyczepę
Powinieneś się zastanawiać nad 2.6 lub 2.8 w B4, a nie nad B5 :mrgreen: Kupuj B4 Avanta z końcówki produkcji w quattro, bo B5 przed liftem to brzydactwo
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja bym na Twoim miejscu kolego uważał na słowa :mrgreen:Audi Sport pisze:Za to za niektóre części zapłacisz więcej niż części do B3 + wymiana :mrgreen: Ale kto bogatemu zabroniwampir1988 pisze:b5 to żadna technologia wszystko proste jak drut może troszkę droższe części ale za robociznę nie płacę bo robię sam
Te silniczki są stworzone do targania przyczep i jeszcze nią parę latek pociągniesz <ok>wampir1988 pisze:Na razie stara poczciwa b3 się jakoś kręci więc trzeba jeździć dopóki daje radę uciągnąć załadowaną przyczepę
Powinieneś się zastanawiać nad 2.6 lub 2.8 w B4, a nie nad B5 :mrgreen: Kupuj B4 Avanta z końcówki produkcji w quattro, bo B5 przed liftem to brzydactwo
Bo co niektórzy mogą się lekko zdenerwować
1,6 Turbo D to idealny silnik do codziennej eksploatacji i sprawnego przemieszczania się, który przy odpowiednich modach daje sporo radości z jazdy i nie odchudza portfela
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Po długiej nieobecności w temacie postanowiłem coś napisać wpadło kilka gratów takich jak: dodatkowe zegarki, elektryka na tył, lotka a`la Compi wyrezana z ori B3, gładki grill, Zenon, nowe oponki Continental na przód, antena do radia nad lusterkiem a CB w błotniku, Sticker na prawym błotniku i ori bagażnik dachowy na zimę żeby można deski wozić i to by było na tyle. Przy autku jest kilka rzeczy do zrobienia np. trzeba zedrzeć listwy z progów i zlikwidować rdzę, wymienić bendiks w rozruszniku i przed zimą sprawdzić wtryski bo któryś już leje.
Jak już się tak wysiliłem to może ktoś coś napisze
Jak już się tak wysiliłem to może ktoś coś napisze
- wampir1988
- Audi 80 Klub