Black audi,KW, Porsche 8.5j i 10j 19" 122km,322Nm, Bi-x
sprawę ocierania węższa opona nie załatwi bo ociera felga nie opona, poza tym jak pisałem wcześniej auto jest do codziennego użytku a przy 225 naciąg był dość dobry i zero ochrony felgiATLAS pisze:Szkoda, że kupiłeś na tył 235/35, bo 225/35 mogłyby załatwić sprawę ocierania... a tak pupa w górę trochę ujmie efektu
przód też musi iść lekko do góry bo mam problem ze skręcaniem na nierównej nawierzchni więc pupa automatycznie i tak by musiał iść trochę do góry
na jakimś spocie jak się spotkamy nie widzę problemuViriss pisze:Mortiis, Łooooo Panie gruuubo się zapowiada. Daj przymierzyć
dydo85 pisze:ciekawie to wygląda... musze to na zywo zobaczyc... mam nadzieje ze na Ossy jedziesz...
wybieram się na Ossy ale o której i kiedy będę wiedział dopiero parę dni przed weekendem
praca ryla jest dość czasochłonna
UFOtm pisze: 19 cali zacnie , ale buda wymaga sporego ogarniecia...
buda naprawdę sporego dopieszczenia wymaga ale jestem w trakcie zbierania gratów na podmiankę pozbieram wsio wtedy za jednym zamachem wszystko ogarnę
Niki20 pisze:Mortiis, kiedy zderzak zmieniasz :?:
jak nastąpi przypływ gotówki bo teraz kasy brak wsio poszło w oponki
Ross pisze:może sie nie znam ale przyglądając się fotkom audi wygląda grubo na tych felach naprawdę, ale nieproporcjonalnie. Za wielkie są te koła
mi się zdaje że za duże nie są po prostu nie ma dużo 80 na 19 i może dlatego takie wrażenie
te kółka masz od grzenia z starogardu ?? one jezdzily w r32
http://imageshack.us/photo/my-images/41/dscn2071m.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/41/dscn2071m.jpg/
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
felge przy naciagu ochrania kierowca uwazajac gdzie parkuje i tylko tyle, komfort na 19" pewnie o niebo lepszy niz na 17" i "wyzszym profilu"? wracajac do 225/35 to teraz bys odsadzil felge troche bardziej zeby nie opierala sie o amor a i tak moglbys spuscic auto nizej dzieki naciagowi, ale coz madry polak po szkodzie, moze kiedys zmienisz, ogolnie i tak wyglada ciekawie, podejrzewam ze gdyby byly w jasnym kolorze to dopiero zrobila by sie nie proporcjonalna do auta, tak przynajmniej ta czern pomniejsza felge do takich rozmiarow ze da sie tym nacieszyc :mrgreen:Mortiis pisze: auto jest do codziennego użytku a przy 225 naciąg był dość dobry i zero ochrony felgi