gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
o, temat na piątej stronie zaginął :-> A gdzie te spamery wszystkie, moczymordy i pijaki? :lol:
nvm
Ostatnio czasu nie miałem na nic, ciągle tylko mi każą felgi polerować, na dodatek nie swoje. :-> Ale dziś wygrzebałęm chwilę czasu i zmontowałem. Znaczy inaczej. Pokleiłem, wypolerowałem i dopiero wtedy zamontowałem. :->
Lampy od Żanki - ale była połamana, ja nie wiem... <mikolaj> Ale w sumie za te pieniądze co wziąłem, to mógłbym z nich nawet puzzle układać i by było też dobrze.
nvm
Ostatnio czasu nie miałem na nic, ciągle tylko mi każą felgi polerować, na dodatek nie swoje. :-> Ale dziś wygrzebałęm chwilę czasu i zmontowałem. Znaczy inaczej. Pokleiłem, wypolerowałem i dopiero wtedy zamontowałem. :->
Lampy od Żanki - ale była połamana, ja nie wiem... <mikolaj> Ale w sumie za te pieniądze co wziąłem, to mógłbym z nich nawet puzzle układać i by było też dobrze.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ZNAJDŹ mi ORYGINALNY końcowy tłumik, nie zżarty przez trole od 2,3 z ośkiNiki20 pisze:i nawet Ci to wyszło :mrgreen: Spaju daj żesz jakiś męski wydech a nie taką pierdawkę :lol:
kumpla, 2,8 VR6, także nie wiem z czego "ha": Ojciec mój też ma VR6 w tej budzie - tylko galaxy, bliźniak.sagem pisze:Fajny ten sharan :lol:
Ostatnio zmieniony 04 maja 2012, 20:32 przez spaykee, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie chce mi się z gówna bata rzeźbić, naprawdę... :->Niki20 pisze:Nie mówię o całym tłumiku ale chociaż końcówka
Poza tym, oryginalny wydech można fajnie wypolerować <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Dlatego chcę z 2,3 z b390 - tam była dwururka :->No nie, ale jakaś ładna dwururka by mogła zawitać
Bo w B4 to wielki siusiak jak w ABK czy tam ABT... :->
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No i coś mnie się wydaję, że na tym się skończy, że cały wydech się zrobi z kwasa :->sagem pisze:spaykee, zawsze możesz kupic sobie poł metra rury kwasówki, sam dociąć, dobrze wypolerować i przyspawac, wtedy bedzie zrobione porzadnie. A jak to zbyt skromnie to caly tlumik sobie zrob na zamowienie z kwasu i bedzie git :mrgreen:
Tylko gdzie tu tiga dorwać, hm...