takie tuningi to oddaj tym cco mają SB+ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:duo pisze: haha :!: chyba odlbaski na tylny zderzak <lol>
[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ja będę paczał na grabinie 8-)duo pisze:keczy, czekam z utesknieniem na kolor, w ułężu poogladam z bliska z miłą chęcią, o ile się zatrzymasz choć na chwilę zbuju jeden <ok>
ale za co przepraszasz? :-> nie ćpaj już :->duo pisze: ok, przepraszamy wszystkich za spam, koniec w tym temacie.
jakie słońce? jak tu prawie na sdeszcz się zbiera :->duo pisze: a Tobie co słonce przeszkadza, że grzmotó wyglądasz ? :mrgreen:
sagem, juz bym chcial jezdzic ale ni da sie nic pospieszyc bez poturbowanych :mrgreen:
Kamuś, producent niby zaleca zeby miejsca bez rudej polac woda i wtedy brunox wejdzie w reakcje z nalotem U mnie zwiazal wiec jakis nalot byl i mozna spokojnie na niego klasc epoksy bez matowienia bo ma swietna przyczepnosci.
duo, spaykee, spam gruppe <ok>
W kolorze to i ja bym ja chcial juz zobaczyc ale nie w tym juziowym tylko finalnym, kto wie za ile to bedzie :roll:
Na Grabine uderzam ze Sloniem lub tym aktualnym poowozem i sie spaykee posmiejemy <ok>
duo, nie stane, wsiadziesz <rotfl>
ooo potrzebuje półę tylna bez ogromnych dziur bo kolumny welacialy, wie ktos cos? 8-)
Kamuś, producent niby zaleca zeby miejsca bez rudej polac woda i wtedy brunox wejdzie w reakcje z nalotem U mnie zwiazal wiec jakis nalot byl i mozna spokojnie na niego klasc epoksy bez matowienia bo ma swietna przyczepnosci.
duo, spaykee, spam gruppe <ok>
W kolorze to i ja bym ja chcial juz zobaczyc ale nie w tym juziowym tylko finalnym, kto wie za ile to bedzie :roll:
Na Grabine uderzam ze Sloniem lub tym aktualnym poowozem i sie spaykee posmiejemy <ok>
duo, nie stane, wsiadziesz <rotfl>
ooo potrzebuje półę tylna bez ogromnych dziur bo kolumny welacialy, wie ktos cos? 8-)
I tak przy uzyciu kilku desek, gwozdzi, mlotka i innych mniej lub bardziej trafnych i przydatnych rzeczy powoli cos tam sie buduje <ok>
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 10:41 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.