cos sie wczoraj urwalo? :mrgreen:Słonik pisze:Takie cos
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
1:25 to praktycznie zero mocy ma 1:10 w środku mozna używać. pod maską czy jakieś nadkola to 1:4. używałem Poorboys, Megs, 1Z i jeszcze jakiś mi sie przewinął ale teraz nie pamietam co to było. generalnie 1Z najlepszy jeśli chodzi o mocne zabrudzenia. Megs lepiej sie pieni nić poorboys i ma ładniejszy zapach.
Nowy stołek prezesa.
, ,
Jak by ktoś szukał porządnych dywaników to polecam wersje Premium od autodywaniki.pl , są grube, masywne, ładnie się układają na podłodze i nie wyglądają jak by się miały rozpaść szybko, tylne są duże czyli na cala podłogę pod fotelem przez co nie da się ich wsunąć pod fotel nogami.
, ,
Jak by ktoś szukał porządnych dywaników to polecam wersje Premium od autodywaniki.pl , są grube, masywne, ładnie się układają na podłodze i nie wyglądają jak by się miały rozpaść szybko, tylne są duże czyli na cala podłogę pod fotelem przez co nie da się ich wsunąć pod fotel nogami.
Ostatnio zmieniony 25 lip 2013, 19:59 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
BBS z szuana ex czarnej B4 :lol:
Jak bym miał drugi to bym zienił ale narazie sie nie zanosi.
Kupilem juz z gotowym stelazem z 80 przytuniingowanym tak aby dalo sie do niego przykrecic ten fotel ktory ma uniwersalne otwory mocujace wiec pasował mi P&P jedyne co to postawilem go najnizej jak sie dało bo był dla mnie za wysoko umocowany.
Jak bym miał drugi to bym zienił ale narazie sie nie zanosi.
Kupilem juz z gotowym stelazem z 80 przytuniingowanym tak aby dalo sie do niego przykrecic ten fotel ktory ma uniwersalne otwory mocujace wiec pasował mi P&P jedyne co to postawilem go najnizej jak sie dało bo był dla mnie za wysoko umocowany.