[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Taki już jestem, jak ktoś ma problem to niech pali gume :lol:
Równie dobrze za tydzień mogę wsadzić mu siekierę w dach :lol: :lol:
Równie dobrze za tydzień mogę wsadzić mu siekierę w dach :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 06:42 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przyznam szczerze, że ja też z niecierpliwością czekałem na nowe mody tego auta. Tyle pracy, pieniędzy i nagle d**a z tego... Swap, lakierka, wszystkie mody... Autem w sumie też długo właściciel nie pojeździł. Mabro o ile się nie mylę, to masz go jakieś półtora roku, z czego połowe tego auto stało jak nie z powodu swapa, to w lakierowaniu... Mi by było naprawdę szkoda, po władowaniu tylu pieniędzy i pracy. Wiem, że kosztowało to sporo kasy, ale bądźmy realistami - raczej nikt nie da 15tys... Jak nie sprzedaż, to auto idzie na części? :shock:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wyluzujcie pięty
Wysiu, nic z autem nie jest nie tak i żadnych przygód po drodze nie ma i nie było
Przygody będą raczej kontynuowane, i kto będzie na majóvwce to zobaczy/oceni
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
Wysiu, nic z autem nie jest nie tak i żadnych przygód po drodze nie ma i nie było
Przygody będą raczej kontynuowane, i kto będzie na majóvwce to zobaczy/oceni
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
tyle dymu i ambicji ? ludzie on więcej z tym autem zrobił niż znaczna większość osób tutaj ze swoimi. Jezeli ktoś uwża, że "tylko zmienił silniki i umalował auto" to powodzenia. Zmieńce w swoich, umalujcie je też tak tylko i pogadamywysio pisze:Czytam ten temat i nic nie rozumiem tyle dymu ambicji pracy i nagle dupa ? Czyżby auto nie jechało albo jakieś niespodzianki po drodze ?
no właśnie DUO napracował się chłopaczyna , ale cóż to jest jego cyrk i małpki <ok>duo pisze:tyle dymu i ambicji ? ludzie on więcej z tym autem zrobił niż znaczna większość osób tutaj ze swoimi. Jezeli ktoś uwża, że "tylko zmienił silniki i umalował auto" to powodzenia. Zmieńce w swoich, umalujcie je też tak tylko i pogadamywysio pisze:Czytam ten temat i nic nie rozumiem tyle dymu ambicji pracy i nagle dupa ? Czyżby auto nie jechało albo jakieś niespodzianki po drodze ?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: